Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaaa90

chłopak chce żebym się zadeklarowała wobec niego.

Polecane posty

Gość miaaa90

Mam 19 lat, Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. On twierdzi, że to wystarczająco żebym mogła stwierdzić czy chce z nim zawsze być. On chce ode mnie swego rodzaju deklaracji, a ja nie potrafię mu jej dać, a nie chcę rzucać słów na wiatr. Znów on powiedział, że jeśli nie powiem czego oczekuje to nie wie czy jest sens ciągnąć coś co nie ma dla mnei przyszłości.Dobrze mi z nim, jestem szczęśliwa. Ale to chyba jesteśmy ze sobą za krótko, żeby sobie coś obiecywać i w ogóle .. Poza tym jestem jescze taka młoda i skąd mam wiedzieć co będzie ? Myślicie, że on ma racje, że jeśli teraz nie potrafię się zadeklarować to już nigdy nie będę w stanie ?

Gość miaaa90
Powiedział, że boli go to że potrafię sobie wyobrazic życie z kimś innym . I że nie myślę o nim poważnie tylko tak żeby miło tymczasowo spędzać czas. I że im bardziej w to brnie to czuje, ze z każdym dniem mnie bardziej potrzebuje. No coś takiego powiedział ..

zapytaj go co zrobi jeśli dziś muzadeklarujesz a za pół roku Ci się odmieni. Dziecinada. Od tego co on chce są śluby z sankcją cywilną i religijną.Jeśli chce się zaręczyć to niech się zaręczy a Ty się wtedy poważnie zastanowisz.

Gość miaaa90
no cholera kiedy on własnie do tego zmierza.

no to masz zagwozdkę :) poczekaj aż dostaniesz pierścionek żeby się "martwić". Na razie to tylko puste słowa.

Gość to daj jej cos do roboty
nie rob nic na sile.wg twoj chlopak jest bardzo a to bardzo dziecinny. nie widze sensu w jakichkolwiek deklaracajch bo co to zmieni- przeciez to i tak nie znaczy ze na zawsze bedziecie razem.

Gość miaaa90
no a teraz co robic ? MAm mu dawać nadzieje, a potem zostawic ? Chce byc wobec niego w porzadku. Nie chcę go zranić. Ale nie potrafie powiedzieć tego glupiego "kocham Cię" bo rozumiem przez to tak wiele ..

nie. Zostaw go teraz. Oboje zyskacie trochę czasu na znalezienie kogoś odpowiedniego.

kazdy chce wiedziec na czym stoi i czy moze liczyc na wspolna przyszłosc , dwa lata to wystarczajaco czasu zeby sie zdecydowac z drugiej strony , młoda jestes i jeszcze za wczesnie na planowanie przyszłosci