Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejjciu

Chcę wzbudzić w mężu zazdrość poprzez małą intrygę

Polecane posty

Gość jejjciu

Od dłuższego już czasu czuję się zaniedbywana przez męża. Traktuje mnie jak znajomą, a nie żonę. Próbowałam wielu sposobów, aby to zmienić. Rozmowy stają się monologiem. Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł, może zabrzmi to infantylnie, ale postanowiłam napisać do męża sms z bramki, od nieznajomej osoby, którego treść da wiele do myslenia. Coś sugerującego o moim romansiku czy zdradzie, ale w sposób delikatny, bez szczegółów. SMS powinien być tak sformułowany, aby mógł wydawać się albo pomyłką abo sugestywną treścią. Kiedyś podejrzenie mnie o romans (bez powodu) wiele zdziałało, chociaż na krótko. Wiem, że paskudna to intryga, ale w moim przypadku to ostateczność, próba czegoś, co może zadziałać. Co napisać, jaką treść? Doradźcie coś, liczę na was kochani

Gość dsdsf
jedno podejrzenie o cos moze byc pomylka, drugie o to samo moze swiuadczyc ze cos naprawde musi w tym byc. zastanow sie bo potem nie udowodnisz ze nie zdradzilas a maz nabierze do ciebie dystansu i nieufnosci.

Gość jejjciu
dystans to on ma do mnie już od dawna, gorzej być nie może, ale może być lepiej;)

Oj żebyś w tarapaty nie wpadła :) Ale to może podziałać na męża.Tylko musisz dobrze się zastanowić, żeby nie przegiąć, bo będziesz miała wypominanie do konca życia i wyciąganie tego przy każdej kłótni

Gość jejjciu
chcę tylko zwrócić na siebie trochę uwagi, taka mała walka

Gość koroner
widocznie sama dajesz temu powody że jest źle

Może on życzliwego "Pilnuj żony, bo ktoś ma na nią oko" Czy coś takiego, żeby nie było, że ty coś zrobiłaś.

A fakt ze facet jak już zdobędzie to mu się szybko nudzi.Nieraz może trzeba trochę podziałać na jego wyobraźnie jak rozmowa nic nie daje

Gość jejjciu
koroner, nie wiesz co piszesz stram się jak mogę, a on traktuje mnie jak powietrze Jestem zadbana, dbam o dom i dzieci, staram się być miła dla niego, a on ma swoje priorytety, których za nic nie chce zmienić...praca i działka. Dla mnie nie ma miejsca na rozmowę, spacer czy nawet łóżko. Nie ma kochanki, to jest pewne.

Gość jejjciu
mala24lb, dzięki;) możę jeszcze jakieś propozycje?

Gość a ja myslę ze to
napisz wprost

moze na poczatek w ramach malej intrygi zajdz w ciaze z jego kolega a pozniej zobaczysz czy to wystarczy czy posuniesz sie do czegos ostrzejszego

Gość tez tak kiedys zrobiłam
ustawiłam w bramce wyslanie smsa na konkretna godzine, tak by doszedł do mnie gdy mój chłopak bedzie ze mną. sms był niby od chłopaka, ktory zawsze coś do mnie miał, ale nie wyszło nam przez odległość jaka dzieliła nasze miejsca zamieszkania, a teraz ow chłopak miał pojawić się w moim miescie i chciał się ze mna spotkać ;) stwierdziłam, że posłużenie się taką wyimaginowaną osobą z przeszłości będzie najlepsze, nie chciałam ryzykować awantury, że niby poznałam kogoś nowego itp

Gość czarnopom
ja wysłałam z pracy niby przez pomyłka do niego ze wpadne dzis jak bede wieczorem sama:)jak zapytał mnie potem do kogo to było to powiedziałam ze o kolezanki.jak sie kłócilismy to brałam tel.i szłam do łazienki albo na dwór.DZIAŁA:D

Gość i dowiesz sie
że ma inną .Na tym Twoja intryga skonczy się .Ale to zawsze lepsze niż tkwić w nieświadomośći.

Gość jejjciu
a jednak nie jestem odosobniona w intrygach:P wiecie jak trudno napisać do własnego męża? nic sensownego nie mogę wymysleć, bo albo zbyt ostro, albo podejrzewam, że nie domysli się i potraktuje jak zwykłą pomyłkę, albo zorientuje się ,że ja za tym stoję;:)

Gość jejjciu
ustawienie wysłanaia z bramki o konkretnej godzinie chyba nie działa, z bramki Plusa na pewno nie działa, pomimo ustawienia późniejszej godziny sms dociera natychmiast...sprawdziłam:P

Gość kakakzm
taaaaaa... powodzenia w utrzymywaniu relacji i zaufania, idiotko... a inni ci przyklaskuja...

Gość tez tak kiedys zrobiłam
jak to nie działa, działa! ja mam właśnie tel w plusie

Gość jejjciu
co więc jeszcze można zrobić, kiedy wszystkie sposoby zawiodły? pytam NIE -IDIOTĘ/KĘ tego co napisał wyżej

Gość jejjciu
poprzednia wypowiedź była do kakzm nie działa w Plusie, sprawdzalam

Gość jejjciu
"rogacz" za ostro, zbyt oczywiste, a ja chcę aby pomyslał

Gość jak już coś
zadziałasz to napisz, bom ciekawa jak to się ułoży. też by z chęcią wstrząsnęła moim facetem, ale mam opory...

Gość a nie lepiej jest
a nie lepiej jest wysłać samej sobie bukiet róż z liścikiem "od tajemniczego wielbiciela"? siedzielibyście sobie w weekend w domu, ktoś dzwoni do drzwi, a tu surprice - kurier z dużym bukietem róż. Udawaj zaskoczoną i bardzo szczęśliwą. Włóż bukiet w ładny wazon do salonu i niech mąż patrzy jak się nim zachwycasz :D

"masz bardzo piekna zone, nie bedziesz mial nic przeciwko jesli Ci ja kiedys na chwile porwe?" moze takie cos zadziała ?:) na mnie bynajmniej by podziałało :) popros kolezanke zeby o konkretnej h wysłała mu z bramki takiego smsa - kiedy Ty akurat z nim bedizesz :)

lepszy jest pomysł z kwiatami, zamów sobie dostawę do domu z bilecikiem o konkretnej treści, u mnie podziałało ze skutkiem natychmiastowym :)

Większość kobiet sama pracowicie zabija w facecie jakiekolwiek uczucie, a później raczą się dziwić, że on ma na nią wyjajane. E viva la brzęczenie. Najskuteczniejszy środek antykoncepcyjny... :o