Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahaha

jednak niektorzy faceci to debile...

Polecane posty

Gość buhahaha

jestes tak swieza i sliczna ze grzechem z twojej strony bedzie jezeli nie podzielisz sie swoim pieknem ze wszystkimi mezczyznami. nie mozesz zachowac tej pieknosci dla jednego. twoja powinnoscia jest zostac prostytutka i obdarzac wszystkich szczesciem. ja chcialbym zostac twoim pierwszym klientem. jestes niebiansko sliczna taka wiadomosc dostałam ne pewnym profilu :D:D:D usmiałam sie do łez :D:D:D

Gość tak to jest...
jak się daje słitaśne foteczki z ustkami w glonojada

Gość buhahaha
mam zwykłe zdjecie twarzy i w sukience w ktorej byłam na zakonczeniu roku szkolnego :D wiec trzeba miec nieżle z główka zeby taki głupoty pisac :D

jednak niektorzy faceci to debile... eureka .

Gość Cziroookeee
A ty autorko zapewne sie tym faktem chwalisz...jaka to ty jestes piekna i czekasz na potwierdzenie komenta od tego, który ci to niby wysłał...

Gość buhahaha
piekna nie jestem :D wiec to nie jest chwalenie, chciałam tylko pokazac jak mysla niektórzy faceci... wiele podobych komentarzy dostałam... wydaje mi sie, ze oni po prostu wysyłaja to kazdej pannie, bo moze akurat cudem im sie uda :D

takie jest zycie. wskazowka na przyszlosc- jak ci facet tak mowi chociaz wiesz ze to nieprawda, uciekaj gdzie pieprz rosnie.