Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoootna16666

nie chce spędzić całych wakacji sama!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość samoootna16666

mieszkam na wsi gdzie ma zbyt wielu mozliwosci soedzania wolnego czasu. ja jestem nieśmiała ale chce to zmienic i bardzo sie staram. dzisiaj chciałam sie umowic z kolezankami na spacer czy os w tym stylu bo nic innego na wsi robic nie mozna. dzwonilam do kazdej po kolei - bylo ich 5. i kazda była zajęta albo chłopakiem albo na wakacjach... mnie na wakacje nie stać niestety... ;/ Pomóżcie, co ja mam zrobić??? Siedzę całymi dniami sama w domu, ewentualnie bawię bratanków - 4-letnie dzieci... ;/ Dłuzej w takim towarzystwie nie wytzrymam... ;( POMÓŻCIE PROSZĘ!!!

Gość grasoper
pobaw sie z psem . Na wsi nie mozna sie nudzić .. Ewnetualnie porzucaj kałem w szybe ..

hmm możesz posiedzieć na kafe :) tu zawsze pełno ludzi i zabawa non stop :o ja jestem z dużego miasta, mam koleżanki i chłopaka, a też siedzę w domu i trochę się nudzę.

Gość samoootna16666
Dziękuję za pomoc ;/ sam sobie porzucaj A kafe?? i tak pół dnia siedze przed kompem

Gość grasoper
wejdz na płot i strac dziewictwo . NA wsi jest tyle zabaw tylko trzeba miec troche inwencji

Gość waloncy po kotle
ładna chocciaż jestes i zgrabna?

Gość samoootna16666
Właściwie to ja się nie nudze... do robty zawsze się cos znajdzie pomoc rodzicom czy się dziecmi brata zająć... ale ja nie chce kompa, ani prac ja chce się z ludźmi spotykać W REALU!! Ładna- raczej normalna, ladna to za duzo powiedziane. A zgrabna - niekotrzy tak uważają.

Gość samoootna16666
upppppppp

Gość ipppyjhghhg
upppppppppppp

Gość sycyliaxxx
umów sie z kolezankami na inny dzien jak nie moga danego dnia, pojezdzij sama na rowerze moze poznasz jakiegos chlopaka, jak masz siostry cioteczne to spotkaj sie z nimi, moze odwiedz rodzinke co mieszka dalej od ciebie, poszukaj sobie jakiejs pracy na wakacje blisko twojego miejsca zamieszkania,

Gość gffgfgfgf
skorzystam z samotnego jeżdzenia na rowerze, bo z kolezankami to sie kilkakrotnie chcialąm umowic, ale zawsze cos im wypadlo - a to rwanie czeresni, a to chlopak przyjechał itp... Rodzenstwa ciotecznego nie mam prawie zadnego - jedna siostre cioteczna co ma prawie 26 lat, jest juz mezatką wiec nie specjalnie mialabym o czym z nią gadać... Dziękuje a czy macie jeszcze jakieś pomysły??? :)

Gość ghghfgghfhg
upppppppppp

mhh..mam to samo..mieszkam w wielkim miescie, mam chlopaka ( w pracy od 8-17,pozniej ledwo ma sile sie spotkac... ) kolezanki niby tez,ale albo im sie nie chce, albo powyjezdzaly.masakra

Gość rfsfdfdffds
a nie masz zadnej pracy??? ale ty chodziaz w miescie mieszkasz mozesz zwiedzac galerie, chodzic po sklepach, do kina teatru, na koncerty itp a ja moge posluchac koncertu ale słowików pod brzozą albo dębem... ;/

Gość dfdfsdffd
uppppppppp

nie mam pracy,jestem licealistką i nic nie moge znalezc,chociaz szukalam i to duuuzo.. nie moge chodzic do kina ,po sklepach itd,bo nei mam na to kasy...poza tym samej to co za przyjemność...

Gość trtrtrvcvcvcc
ale zawsze lepsza niiz siedzenie w domu. Pozatym kto powiedział że musisz coś kupować???? przecież można pooglądać i poprzymierzać :D A na jakieś dyskoteki itp wybrac sie nie mozesz???? (u nas zadnych nie organizują)

Gość dfdffdfd

Gość a ja00000000000
a z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość gonia samonia
Autorko, odezwij się!