Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noa202

mój chłopak ciągle chce się ze mną kochać...

Polecane posty

Gość noa202

cześć.. mój chłopak ciągle chce sie ze mną kochać.. czasami mam wrazenie ze jestem mu tylko i wyłącznie do tego potrzebna, a jak sie go o to pytam to mówi mi ze tak okazuje mi swoja miłosć... powiedzcie mi czy to normalne? spotykamy sie od 3 miesiecy, on ma 22 lata.. może to ten wiek? he :P czasami mam już dość a on by chciał ciagle i ciągle... jeszcze zebym była super atrakcyjna ale nie jestem normalna. czemu on tak ciągle chce sie kochać ? he :P wiem ze głupie ale pogadajcie ze mna o tym :P

Gość yeach
tak okazuje ci swoja milosc ? ahahahahah xD a ciekaw jestem ile masz lat??

ciesz sie bo potem taczęstotliwosc spada a u facetów to normalne i u nich to naprawde oznacza ze jestes dla niego atrakcyjna

Gość zazdroszczeee
też chciałabym żeby mój tyle chciał, żeby ciągle chciał.

noa202 jeśli od początki związku zaczął z tobą współżyć to pewnie jest z tobą dla seksu (oczywiście mogę się mylić)

Gość noa202
w ogóle musze dodać ze jestem jego pierwsza laska z która sypia... :D hehe dziewica mi sie trafiła :D sesesex

Gość ssssddda
haha..to taki typ faceta.Moj maz tez tak mial i ma nadal (mamy ok.40lat).Jakby sie nie kochal chociaz raz dziennie ze mna,to chodzi obrazony :D

Gość noa202
Levviatan - zaczełam z nim sypiać po 3 tygodniach od kąd zaczeliśmy sie spotykać. :)

Gość d-annka
wiesz...to nieprawda,ze jest z toba tylko dla seksu-faceci własnie tak okazuje miłosc-poprzez seks dla nich seks jest wyznacznikiem uczucia...nie tak jk dla nas-uczucia poza tym cóz-to taki wiek,ze wciąż sie chce i chce...hormony)

faktem jest, że szybko zaczeliscie wspólne szarpanko(skoro tylko 3 miesiące się spotykacie) wow!trochę szacunku dla samej siebie ,bo jak tu oczekiwać szacunek ze strony faceta..chyba że nie zrozumiałam dobrze -jeśli tak to sorki...

Gość noa202
asionik nie ma powiedziane kiedy można zacząc współżyc ze soba, 3 tygodnie to wg mnie odpowiedni okres czasu zeby poznać sie i zdecydować na kolejny krok ewentualnie zakończyć znajomość, po co dłużej zwlekać?? po za tym nie o szacunku tu mowa. kazdy ma inne podejscie to sexu, ja kiedyś myślałam ze ten pierwszy bedzie jedynym! pół roku chodziłam z chłopakiem zanim straciłam z nim dziewictwo! nie bylo warto czekać.

Gość noa202
asionik to przeczytaj pierwszy post i może już sie nie wypowiadaj... ble

Gość noa202
face down hmm dobry pomysł.. :D ale czy sama wytrzymam?! jeden dzień sie nie kochaliśmy i juz mi sie chce... :( kobieta nie zdecydowana jest, prawda? :) ale na prawdę mówię wam ze jak sie z nim widze codziennie i kochamy sie po 3 4 razy to mam dosć czasem :P

Gość noa202
ok a więc podsumujmy ! :) kocha sie ze mną bo A) lubi sie kochać. B) lubi sie kochać ze mna :P C) to ten wiek:D i co jeszcze??? :)

Gość noa202
tak sobie przemyślałam szybko to sprawdzanie i doszłam do wniosku że nie mam potrzeby go sprawdzać! ostatnio miałam okres ponad tydzień(bo zaczełam brać tabl anty) i się nie kochaliśmy i mnie nie zdradzał (tak mi się wydaje bo przecież niczego nie można być pewnym! ) nie namawiał do sexu, spotykaliśmy sie normalanie. pytałam - mówił ze tak okazuje mi swoją miłość :) ok dzieki wielkie za pomoc :) pozdrawiam serdecznie! buziaki

Gość ziziii11111
a jak sie poznaliscie, pytam z ciekawosciii

Gość Karo***
hej dziewczyny! chodze z moim chlopakiem od 4 lat! moj chlopak ma ciagle ochote na seks. kocham go i to moj pierwszy chlopak dodam ze on ma 23 lata a ja 20... wczesniej nie bylo problemu z seksem robilismy to dosc czesto. teraz on ma dalej ochote i moglby to codziennie robic ja za to nie!! nie wiem co robic czasami zagdzam sie na silena sex zebysmy sie juz nie klocili doddam tez ze biore od roku tabletki antykoncepcyjne moze to jest powodem ze nie mam ochoty...

Gość Karo***
jest pradziwdziwym ogierem! zawsze i wszedzie jest gotowy! jak tego nie zrobi ze mna jest poddenerwowany... co za tupet z niego. pozdrawiam Dziewczynki!!! z gory dziekuje za odpowiedz!

Sama sobie odpowiedzialas...prawdopodobnie to tabletki...proponuje zebys zmienila na inne, moze akurat te ktore bierzesz tak na ciebie dzilaja.

ale macie problem laska jest z facetem 3 miesiace uprawiaja sex ..facet ma wieczna ochote to zamist sie cieszyc robicie problem., a z laski dupodajke, przeciez sa 3 miesace razem, wiec jest ok to ze sie przespali po 3 tyg no cóz tak tez bywa moze to szybko, ale zycie jest jedno jak im dobrze razem to po co to przeciagac ja by nie dąła rady czekac na sex facetem przez pół roku przeciez to chore , rozumiem czekac z dziewictwem jak sie ma 18 lat ale jak dziewczyna ma lat 23... czy iles obojgu szaleja hormony to trudno zgrywac niedostepna i czekac bóg wie na co jak ludziom jest dobrze to powinni sie cieszyc i z tego korzystac;)

Gość chlopak Karo
hej karo... kocham cie... ja juz taki jestem ze cie pragne bez przerwy... nic na to nie poradze... teraz juz niedlugo bedziemy 5 lat... szkoda ze wyjechalas i mnie zotawilas tutaj samego,,, i teraz to juz nic nie wiem...

siemka. mam 20 lat i jestem w stałym związku 2 lata. Mój narzeczony ciągle chce się kochać. dzień w dzień. już nie mam ochoty na taki seks, to się zamienia w rutynę. jak mu odmawiam to robi się smutny ale stara się żebym tego nie widziała.rozmawiałam z nim ale stwierdził, że jestem dla niego tak podniecająca , że nie może tego ukrywać. co Ja mam robić ? :(

Gość CZekoLaDoVaaaaa
Ja mam 14 lat moj chlopak 16(jestesmy juz zareczeni) za kazdym razem gdy do niego przyjezdzam kochamy sie w sumie to jest mile ale tez czasem odnosze wrazenie ze on jest ze mna tylko dla sexu ;/// gadalam z nim powedzial ze mnie kocha nigdy nie zostawi i ze tak okazuje swoja milosc .

Powtórze, po poprzednikach: "Ciesz sie, ze mu sie tyle chce". Kocha, czy nie kocha - uzywaj go póki mu sie nie znudzi! I nie zapomnij go pokierowac tak, zeby Tobie sprawil rozkosz zanim sam sie spusci.

Gość fggg
dziewczynki, a ile ci wasi mlodzi partnerzy wytrzymuja? ja mam przypadek 2-3minutowyy...nie moj chlopak, a kolega z ktorym sie bzykam. tylko ze to bzykanie slabe, bo krotkie. a stoi mu nawet jak jedziemy samochodem :D