Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwa M

Krew ale to nie okres!

Polecane posty

Gość Iwa M

Mam pytanie!Kochałam się wczoraj z moim partnerem tak ostro i długo (około 2 godzin).Po wszystkim zauważyłam,ze plamię1Nic podczas seksu mnie nie bolało! A dziś jak sie kochaliśmy (szybki numerek w łazience ;))to jak wyjął penisa to była na nim czerwona krew (dość sporo) i ciekła mi po nogach1Teraz tylko plamię ale odrobinkę1Czemu tak jest?Zdarzyło się to Wam?Pomocy!

Gość Iwa M
Do ginka pójdę na pewno1Ale jutro!A męczy mnie to więc chciałam spytać poprostu! Okres mi się skończył 6 dni temu a w ciązy nie jestem,,,chyba!

Gość Nena24
nadżerka jak nic.... :O 🖐️

Gość papitka
miałam podobny problem.. tylko ja mialam to rano a w nocy byla palcówka i malo znikoma ilość trochę na bieliżnie bylo to w sobote a pozniej juz nic czysto.. co to moglo byc??

Gość czerwony@kapturek
Kobitki jest taka zasada- krwi nie powinno się słyszeć ani widzieć, wyjątek to okres, jeśli nie ma świadomości zranienia to szybciutko do lekarza i to dobrego a najlepiej potwierdzić diagnozę bo jeden bywa że się myli. TO NIE ŻART w skrajnych wypadkach może chodzić nawet o drewnianą jesionkę!

Gość kakaalicjakakaaa
Jak zaczelam wspolzyc to przez pierwsze miesiace tak mialam i myslalam ze to normalne. Ale okazalo sie ze mam nadzerke naczecie poczatek i dostalam tylko tabletki