Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Poryczałam się

Polecane posty

Gość mówiła że jej tato
był najlepszym ojcem i bardzo go kocha

Gość kancelaria2009
"nie sądzę żeby ktoś ją namawiał do wypowiedzi"..na pewno mała marzyła o tym żeby dzisiaj wystąpć w TV:)...na moje oko to Janet ją lekko "namówiła"..co zresztą było widać...

Gość a moze A a moze B
bleblak, Amanitis, edziorek1111 -- dzieki :)

Gość Michael Santo Subito
to moje zdanie

Gość tez sie popłakałam......
:( nikt jej nie namawiał. to wyglądało tak, jakby Janet się jeszcze jej upewniała, czy na pewno chce wystąpic, a nie nakłaniała ją. juz nie gadajcie głupot :( zal mi dzieci :(

Gość vdf
wg mnie tez janet sie spytala czy na pewno chce cos powieidziec, a nie że ją namawiala. przynajmniej tak mi się wydawało

Przecież dla całej jego rodziny to był trudny moment i na pewno nie myśleli w tym momencie żeby nakłaniać ją do powiedzenia czegokolwiek...

Gość bampeciara
szczera, pełna uczuć wypowiedź córeczki była bardzo poruszajaca, widac jak bardzo kochała ojca

hehe dla mnie to tylko cyrk. przecież wiadomo że cała ta jego rodzina to tylko sępy czychajace na kase

Gość laurenta000
w trudnych momentach człowiek nie wystawia się przed światła reflektorów......dla mnie to było straaasznie sztuczne - oczywiście pomijając reakcję dziecka...

Gość pogrzeb jacksona w tv
czemu to przesada? czemu pogrzeb presleya mogl byc? czemu mogl byc pogrzeb papieza?? zaraz mi ktos wyjedzie co za porownanie mj i papiez.. ano to czlowiek i to czlowiek.. i kazdy z nich dla ogromnej grupy ludzi wazny wiec nie pitolcie mi ze macie prawo osadzac ktory byl wazniejszy:P

Gość joko02
jak możesz jego córke wyzywać od sępów, jesteś nienormalny

Gość ajt
boze ale z was hipokryci!!!! a tak swoja droga zastanawialiscie sie jakim cudem jego dzieci sa białe? :D

Gość laurenta000
do pogrzeb jacksona w tv: teraz Twoja wypowiedż to przesada...

Gość do pogrzeb jacksona w tv
przesada bo co??? bo katolicy to grupa ktora ma byc chroniona za bycie katolikiem?? jedyne co widac to jad i nienawisc.. juz w samym stwierdzeniu ze moja wypowiedz jest przesada pokazujesz ze hierarchizujesz ludzi.. oj papiez chyba nie byl zwolennikiem takich praktyk:P hipokryto!!!!

siedze rycze,serce łka z żalu...bol odejscie...a jednak nie żyje...On,który zawsze był mi bliski...uważam ze ta ceremonia była bardzo skromna jak na taka wielka gwiazdę,jakby niedopracwana,szykowana na chybcika....

Ojciec to w ogole psychol jest i tyle, dziwne ze wszyscy mu dziekowali i sciskali sie z nim, ten facet zdradzal zone, bil i molestowal dzieci!!I naprawde nie widac po nim bylo jakiegokolwiek smutku:/

nigdy za Nim nie przepadałam, nie byłam Jego fanką, ot słuchałam piosenki czasem i tyle. Dzisiaj pod koniec ceremonii kiedy spiewali heal the world poryczałam się jak małe dziecko :o uświadomiłam sobie, że pod tą całą otoczką Jackson był zwykłym, nieszczęśliwym człowiekiem, którego całe życie otaczali hipokryci, którzy kochali tylko Jego pieniądze. Jedynie dzieci darzyły Go szczerym uczuciem...

Gość ewella333
mysle ze akurat wypowiedz Paris byla prosto z serca :(

Gość laurenta000
w zdaniu "Twoja wypowiedź to przesada...": widzisz jad i nienawiść??:) hierarchizację i hipokryzję????biedactwo....nie ma to jak sobie podopowiadać różności żeby potem uderzyć z większą siłą...

Gość laurenta000
dla mnie MJ to nieszczęśliwe dziecko, które wyrosło na samotnego człowieka...mam do niego WIEEELKI szacunek...talent, haryzma - NIEDOPODROBIENIA:)

Gość chce ja zrobić sama
ja tez chce to zobaczyć!! Jest to moze gdzieś w internecie??

Wspaniała ceremonia... bez głupich popisów... mnie najbardziej wzruszyła Mariah Carey w utworze I\'ll be there... nieziemski utwór z repertuaru Jacksons 5... co do ceremonii... była wzruszająca, wspomnienia wielkich osobistości show biznesu pokazały że był kochany, choć zapomniany od kilku lat... nawet niestety jego najwięksi przeyjaciele zapomnieli o nim i nie pomagali w potrzebie.. tylko patrzeć jak będą się pojawiały filmy, nieautoryzowane biografie czy inne wyssane z palca wspominki trzeciej siostry , byłej sprzątaczki, która u MJ\'a była podlewać kwiaty z soboty...

Gość felipowa
every since i was born daddy was the best father you could ever imagine. and i.. just wanted to say that... i love him so much..

Gość Dorotaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Usher byl szczerze wzruszony, Lionel Richie stal jak nieobecny, widac bylo, ze jego smierc bardzo ich dotknela, Brooke mowila szlochajac, nie dala rady sie powstrzymac, reszcie udalo sie trzymac fason a ja ryczalam jak bobr :( zal, ze odszedl w momencie, gdy czul sie zapomniany.....