Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Poryczałam się

Polecane posty

Gość felipowa
desznik09--- a ty nie pomyliłes przypadkiem tematów kochany?

Gość lalkaaaa
ciekawe dlaczego nie było Diany Ross jego bliskiej przyjaciółki?

Gość joko02
na samym początku odczyatna jej kondolencje, nie było jej bo chciała go opłakiwać w samotności

Gość lalkaaaa
aha dzięki bo nie oglądałam całej ceremonii :-(

Gość Liliaaaaaa
moze bedzie to na yt ;D podsylajcie ;D

Gość herself
zacznijmy od tego ze to NIE BYŁ POGRZEB (pogrzeb był zamknięty tylko dla najbliższej rodziny!) ... ! tylko porzegnanie/memoralium...! i ja tez ryczałam...jak taki debil...pierwszy raz przed TV, strasznie mi żal tych dzieci ... a ta dziewczynka taka śliczna jest... dopiero teraz dostrzegłam jak dużo ten człowiek osiągnął, ile zmienił, na ilu wpłynął...to jest nie do opisania uważam że miał w sobie tyle miłości, ciepła, dobra co nikt inny na świecie zawsze byłam obojętna kiedy się o Nim mówiło, nie zmieniając faktu że go doceniałam jako artstę...teraz to się zmieniło... uważam, że jest bardzo zasłużoną osobą...szkoda, że tacy ludzie odchodzą :/

Gość karton z plasteliny
jakis topik z sensem,a nie jakies bzdety

Gość missyou
Straszni podobalo mi zdanie tego krzykacza(zapomnialam nazwiska): "There was nothing strange about your Daddy, it strange what your daddy had to deal with"

Gość missyou
*it was oczywiscie

Gość boobzilla
ja tez sie zryczalam jak dziecko... to nie byl pogrzeb tylko memorial service. Sam pochowek byl tylko dla rodziny. Do teraz media nie wiedza gdzie zostanie pochowany. Co wy gadacie , ze oni tam wszyscy dla kasy byli. Jakby sie nie pojawili to dopiero byscie sie rzucali. Dajcie spokoj. Facet nie zyje, zostawil dzieci. Wielka strata nie tylko dla nich ale i dla swiata. O.

Gość karolina8444
www.tvn24.pl tu jest wszytsko. też sie poryczałam

Gość za 2 punkty
ciesze sie że wybrałem tvp info a nie tvn24

Gość luuudzie
to zwykły człowiek, nie żaden Papież. I to jeszcze z niejasną przeszłością. Uspokójcie się, to komercha a nie prawdziwe i ważne wartości!

Gość Jego dzieci są biale bo ich
matka jest biala,więc nie ma się czemu dziwic ze sa biale!!!!

Gość jhdb
"Bardzo mnie zawsze boli, gdy umiera utalentowany człowiek, świat bowiem bardziej ludzi takich potrzebuje niż niebo" - Georg Christoph Lichtenberg

Ogladaliśie film o Michaelu o 23:00 na tvn24 chyba? Jak to obejrzałam to dotarło do mnie, ze Michael był takim dobrym człowiekiem, on był taki miły i skromny, zero pozerki i lansu, tak mi teraz smutno, ze juz go nie ma. Ceremonie pożegnania tez ogladałam i płakałam gdy śpiewali Heal the world oraz gdy wypowiadała sie Paris.

Nie przepadałam ze nim kilka piosenek mi się tylko podobało.Na początku jego kariery lubiłam bardzo, potem jak zaczęły wychodzić te wszystkie skandale zraziłam się.Był artystą ale nie uważam że należy go teraz wręcz kanonizować :O większość ludzi jakżył to była obojętna a teraz jak umarł to nagle wszyscy oh ach jaki on był wspaniały cudowny bla bla bla....jak była afera z molestowniem to wrzuty na niego były ostre a teraz wszysycy go kochają :O ta sama wszechogarniająca hipokryzja....Jak kilka lat temu juz nie pamiętam na jakimś MTV music Awards chyba wywołali go i przyznali nagrodę króla popu chyba czy coś takiego i to okazało się pomyłką, taki dowcip a on to odebrał serio, wzruszyl się i ucieszył że go docenili po tylu latach tak niespodziewanie ta nagrodą, ponieważ ceremonia dotyczyła czegoś innego.I każdy miał ubaw że taka pomyłka a on się nabrał, a teraz każdy go kocha i będą tak pierdolić w nieskonczoność że czemu umarł itd.... :O szkoda go, ale każdy umiera....

piękna była ta ceremonia pożegnania :-( już nie ma na ziemi żadnej prawdziwej gwiazdy, żadnego arcyutalentowanego artysty Michael :-(

Gość hjgfjkjj
up up up

Gość no ja pierdzielę
Dajcie już Mu i Jego dzieciom spokój, no ileż można. A pomodliła się któraś za spokój jego duszy.? Ciszej nad tą trumną:((

napisze jedno-niektórzy z Was są pustymi, naprawde aż do przesady przyziemnymi ludźmi, przypisującymi Wszystko pod publiczkę i sensację, córka powiedziała jak bardzo go kocha, bo był jej ojcem, on ją wychowywał, byli prawdopodobnie bardzo blisko, gdyż traktował dzieci wyjątkowo.Fanom należało się ostatnie pożegnanie, sam artysta na pytanie "jaj chciałbyś być pożegnany" odpowiada-to musi byc wielkie wydarzenie.Był wielkim artystą, prywatnie nieszczęśliwym człowiekiem i tragiczną postacią.