Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusi16x

miesiaczka co 20 dni

Polecane posty

Gość lusi16x

mam 17 lat miesiaczkuje juz od 4 lat i od ponad roku co 20 dni mam miesiaczke, na poczatku wygladalo to zupełnie inaczej miałam co 25 , 27 dni a terz co 20 dni ! jest to bardzo meczace ... Prosze powiedzcie co robic ??? czy ktos miał taki przypadek co moze byc powodem ?/

Gość lusi16x
zaden ginekolog nie chce mnie przyjac poniewaz nie mam skonczone 18 lat i musze isc do ginekologa dzieciecego a takiego nie ma w moim miejscie :( czy to oznacza ze moge byc niepłodna ??? badania na tarczyce miałam i jest ok

Gość frufru
bzdura. głupie wykręty. pojdz prywatnie, od razu Cię przyjmą.

Gość lusi16x
tak własnie myslałam o tym czy jak prywatnie pojde to mnie przyjmną ..... bo juz bylam raz w prywatnym no i nie chcieli ale bede probowac :(

Gość lusi16x
a czy ktos tak miał ???? bo ja sie strasznie boje wizyty .... znajomi mi mowia ze to sie wyreguluje ale to juz trwa ponad rok ! I czy ginekogog mnie zdaba skoro jestem dziewicą ???

Gość frufru
wiesz, moze byc tak że taka już Twoja uroda i tak już Ci zostanie. ale równie dobrze moze to być oznaka niewydolności śluzówki macicy (nie przyrasta odpowiednio, za szybko się złuszcza) co moze prowadzić do kłopotów z płodnością. po co Ci te kwiatki?... ginekologa uprzedź że jestes dziewica, bedzie wiedział co robić.

Ja mam co 40 albo i wiecej i to wywolany luteiną;/ a mam 18 lat dopiero jezeli nie wezme luteiny to nie wiem kiedy dostane i czy wogole dostane;/ w tym miesiacu mam zamiar luteiny nie brac i zobaczymy co z tego będzie...

Gość lusi16x
a co powiedział ci ginekolog ze czemu masz co 40 dni ? jakie sa przyczyny ????

Gość giza356
rany to ty musisz mieć poważny problem wiem coś o tym bo mialam tak samo

Gość giza356
nie ma się czego bać lepiej zrobić to teraz niż jak będziesz chciala mieć dziecko!to poważne sprawy nie lekceważ.

Gość giza356
dokladnie jesteś mloda wszystko będzie ok! :)

Gość lusi16x
no niby od 16 lat ale niestety nie chca mnie przyjac :( wiec zostaje prywatnie

Gość lusi16x
a ty masz tak samo jak ja ? ze co 20 dni ???

Gość giza356
jeśli do mnie to pytanie to ja mialam od 18 lat jak mialam najpierw tak jak ty a potem co 35 40 w koncu zanikl

Gość lusix16
no a co za przyczyna ????? o kurde :(

Gość giza356
to dluga historia ciągnie się od 18 lat do dziś :( :( mam 29lat

Gość lusi16x
szczerze wspolczuje :( jestem ciekawa co bedzie ze mną ... nigdy nie zdawałam sobie sprawy ze tak to sie moze skomplikowac ! na poczatku bylo ok 27, 25 dni a tu nagle 20 dni czasami 22 , 23 :( napisze po wizycie jak bede cos juz wiedziec ... dziekuje wszystkim slicznie za rady i poswiecony czas

Gość giza356
ok.:)

Mam tak co 40 dni nawet wiecej dlatego ze zbyt drastycznie sie odchudzalam... tez moge byc bezplodna... poszlam do gina bo 2 tyg spoznial mi sie okres. Nie balam sie ze jestem w ciazy, poprostu poszlam bo cos jest nie tak ze mna skoro tak sie dzieje. No i on powiedzial ze nie bylo jajeczka nawet, zadnej owulacji bo moj organizm nie produkuje progesteronu. I przepisal luteine, bralam kilka dni az w koncu dostalam...teraz mam tak co miesiac;/

Gość lusi16x
no czyli twoim powodem bylo odchudzanie :( ale ja sie raczej nie odchudzam mozna powiedziec ze ograniczam tylko . Zapisałam sie juz do ginekologa prywatnie cholernie sie boje ale pojde bo przeciez tak jak teraz to chyba byc nie moze :(

Gość giza356
alegoria!?powiem ci jedno że w cyklach40 nie ma owulacji czyli masz cykle bezowulacyjne dlatego w takich cyklach nie zajdziesz w ciąże

Gość lusi16x
giza365 prosze cie nie mow tak stanowczo ze nie zajdzie to badzro krzywdzace jest byc moze zdarzy sie tak ze bedzie mogla miec dzieci .... dobrze wiesz ze natura ludzka jest rozna a zwłaszcza kobiety i zdarzaja sie rozne dziwne cuda

Gość giza356
lusi16 ja nie powiedzialam tego zlośliwie w żadnym wypadku poprostu to samo życie a życie potrafi być brutalne teraz na to machniesz ręką a potem są tego skutki.taka jest prawda... ale nikomu nie życzę żle wręcz przeciwnie. :)

Gość Elka91
Mam ten sam problem od 2 miesiączek. Daj znać jak wrócisz od ginekologa, bo też się muszę wybrać. Mam nadzieję, że to nic poważnego :(

Gość lusi16x
no to co innego :) myslałam ze tak specjalnie powiedziałas ... rozumiem juz !!!! kurcze jak by na swiecie bylo malo problemow jeszcze takie musza byc :( ojjj ciezko

Gość lusi16x
Elka jak wroce napewno napisze na forum .... zagladaj tutaj po 16 lipca bo wtedy mam wizyte .... ty masz od dwoch miesiecy a ja od ponad roku :(

Gość lusi16x
giza365 masz racje trwa i juz chyba za długo ??? ale bałam sie isc do ginekologa miałam nadzieje ze to jakos sie ustabilizuje ale nie widac poprawy :( wiec ide 15 lipca ... trzymajcie kciuki za mnie :(