Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olisadb

Jakie cechy powi/nien/nna przejawiac Twoj/a partner/ka?

Polecane posty

Gość olisadb

Powinien byc inteligenty, czuly, romantyczny, min srednie wyksztalcenie, zaradny, uczuciowy, wierny i tolerancyjny Teraz wy...

Gość taki_on
jestem taki... bez slowa przechwalki... a i tak zle:(

Odpowiedzialny, stabilny emocjonalnie, zaradny, dobrze wykształcony, samodzielny, kulturalny, posiadający tak zwana "ogładę towarzyską", o inteligentnym poczuciu humoru. :)

Gość ftgyuihojk
dojrzaly uczuciowo ma artytyczne hobby nie klamie www.myspace.com/angellafilm

Gość lalamidoooooo
Powinna mieć cechy człowieka... :) hehee

Gość Luźny listonosz
Taka ma być: Listonosz odchodzi na emeryturę. Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy na swój własny pomysł. Przychodzi do pierwszego domu, otwiera facet, bierze listy i wręcza mu czek na 200zł. W drugim domu dostaje pudełko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej whisky. Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka. Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga do sypialni. Jeden, dwa... pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniały obiad. Na sam koniec podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet zdziwiony drapie się po głowie: - To, co pani dla mnie zrobiła było wspaniale, ale po co mi te dziesięć złotych? - Zastanawiałam się, co panu dać w związku z odejściem na emeryturę. W końcu mąż powiedział: \"Pier***ol go. Daj mu dychę...\" A posiłek sama wymyśliłam...