Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ona

On...

Polecane posty

Gość zagubiona ona

Wiec tak .. nie wiem jak zacząc .. poznalismy sie dawno,przyjaznilismy sie dosc długi okres czasu..uwielbialismy spedzac razem czas i w ogole bajecznie było ;) rok temu zostalismy parą , nie trwało to długo bo tylko 2 msc niestety :/ tłumaczył się ze boi sie swoich uczuc i w ogole ..po rozstaniu chciałam wrócic do niego po pewnym czasie, ale on nie chciał tłumacząc sie znow ze sie boi, potem kłócilismy sie i powiedzialam ze nie chce zeby pisał do mnie itp. bo wydawało mi sie ze tak bedzie lepiej, ze szybciej zapomne ale tak sie nie stało .. :/ nie wiem co mam myslec i robic, bo zalezy mi na nim nadal bardzo ..chociaz minoł juz rok, i jestem pewna ze jemu zalezy rowniez, bo robi do mnie opisy i w ogole czuje to .. chciałabym znow napisac do niego ale z drugiej strony jak on ma mnie znow odrzucic .. nie chce poczuc sie tak jak wtedy :/ on nie jest zbyt wylewny w tych sprawach.. bo jest strasznie honorowy :/ z drugiej strony chciałabym zeby sie odezwał i napisał cos.. ale sama mu kazałam zeby nie pisał wiec wyjde na idiotke.. :/ niewiem co mam robic, ale wiem jedno ze zalezy mi .. i wiem ze jemu rowniez:/ a nie chce znow robic pierwszych kroków bo nie chce sie narzucac .. :/ co o tym myslicie?

Gość tośka...
Wzbudź w nim zazdrość znajdź sobie kogoś na chwile bądź nawet zmyśl jakąś historyjke, niech poczuje, że moze Cię stracić i jeżeli rzeczywiście cos do Ciebie czuje, o czym sam może jeszcze nie wie, opamieta się i odwzajemni Twoje uczucie.

Gość zagubiona ona
wzbudziłam jakos w kwietniu, napisał, spotkalismy sie ale było dziwnie;/ .. w ogole nie zaczelismy tego tematu:/ on pewnie sie wstydził .. chociaz wczesniej nie było problemu z rozmawianiem na takie tematy:/ potem na nastepny dzien napisał mi ze nie chce mnie ranic ale on na prawde nie rozumie swoich uczuc i ze mnie przeprasza ale widocznie skazany jest na samotnosc ;/ i nie wiem co mam o tym myslec . :/;//

Gość tośka...
On chyba musi dorosnac to jeszcze dziecko...

Gość zagubiona ona
widocznie tak :/ ale ja nie potrafie zapomniec i byc z kims innym ;/ a nie chce niewiadomo ile czekac.. wkoncu juz on ma 20 lat .. ja 18 :/

Gość tośka...
Oj to mlodziutki jest jeszcze, niestety nic innego Ci nie pozostalo jak czekanie. Spokojnie jeszcze nie jedno zauroczenie Cie czeka. Powodzenia:)

Gość zagubiona ona
no co moze oznaczac :/ ? krzywa minka.. jakies zniesmaczenie .. trudno opisac.