Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukukur

faceci widza we mnie sex - mam tego dosc

Polecane posty

Gość kukukur
no przciez nie bede sie malowala, i ladnie ubierala, zeby wyjsc do sklepu po zakupy na sniadanie. zazwyczaj sie maluje, no rozumem jakby ciagle ci sami chlopcy proponowali sex, lub mowili jaka sexi jestem, to bym wiedziala ze sie smieja, ale pare razy na tydzien mowi to kto inny :O

hmm.. no to juz nie wiem. moze sie nie doceniasz i jest o wiele sliczniejsza niz myslisz autorko?

Gość kukukur
nie jestem sliczna... nawet bym powiedziala ze zrobil sie ze mnie pucek na buzi...

Gość con con con
heh, bo pewnie nie masz nic wiecej do zaoferowania - ot cala tajemnica :P jakbys byla interesujaca i blyskotliwa, inteligentna i zabawna to nie chcieli by cie tylko puknac :P

Gość kukukur
oczy ładne, piersi mam 75C, usta takie zwykle, posladki jedrne i kragle, ale jstem gruszka! wwymiary to 90:73:99 :O

Gość kukukur
ale nie rozumiesz, ze to nie tylko koledzy tak mowia? zwykli obcy faceci na ulicy... przeciez mnie nie znaja. a nie jestem glupia, i z zadnym byle jakim se nie przespalam, i ci co chca na jedna noc nie chce takich znac :O znam swoja wartosc i sie szanuje

moze ich podniecasz swoim sposobem poruszania. hmm.. wiesz- jak idziesz twoje piersi drgaja delikatnie, posladki wibruja, cale cialo plynie... nie dziwilabym sie im.

Gość kukukur
watpie, bo mama mowi ze chodze jak robot, ze sie gibie na strony, nie umiem chodzic, chodze jak kaczka, co nie zaloze buty na obcasie to od azu trzeba dawac do szewca, bo chodze jak jakis klocek

no to nie wiem... musze leciec, jeszcze tu wpadne bo to normalnie engima jakas do odszyfrowania :) pa

Gość con con con
w takim razie trafiasz na samych napalencow ,dla ktorych wazne by byla dziura i temperatura :P

Gość MaGiCzNa KoBitA 23
ZARABIAJ NAWET 500 ZL MIESIĘCZNIE PRZEZ INTERNET Witam, Poświęć mi parę minutek, to nic Cie nie będzie kosztowało Na początek należy kliknąć w poniższy link lub jeśli nie jest aktywny to należy wpisać go w pasku adresu http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=mujerQa Jest to serwis ekologiczny w języku angielskim, lecz myślę, iż nie sprawia to nikomu większego problemu Gdy pojawi się owa strona należy wybrać-"Create A free Account"( prawy górny róg) potem wybrać login, hasło,imięi nazwisko oraz adres e-mail. Jeśli chcesz zacząć zarabiać na serio to podaj prawdziwe dane , jeśli chcesz tylko spróbować czy to działa możesz podać fikcyjne dane Po wypełnieniu tej szybkiej ankiety można zacząć zarabiać kasę. Po zalogowaniu na swoje konto klikasz w znajdujące się na środku strony linki. W polach do oceny wystarczy wpisać OK lub good za każda ocenę dostajesz od 4 do 6$ i to naprawdę działa W ten łatwy sposób można zdobyć dodatkowe pieniążki (nawet do 20$ już w ok 10 minut). Sam decydujesz ile zarabiasz. Pieniądze wysyłają np. przez PayPal (trzeba sobie tam otworzyć konto - to łatwe bo strona jest po polsku i zajmuje to tylko kilka minut). Jest to rządowy program ekologiczny i są naprawdę wypłacalni zarobioną gotówkę w dolarach przesyłają na konto w PayPalu a stamtąd przelewamy na swoje ko nto bankowe już w złotówkach w ten sposób mamy dodatkowe źródło zarobku poświęcam tej stronce kilka minut dziennie i zarabiam miesięcznie 400-500 zł im więcej czasu spędzasz przed komputerem tym więcej zarabiasz. Warto spróbować gdyż nic to nie kosztuje. Życzę powodzenia i dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem. Pozdrawiam!

Gość kukukur
ja mam chlopaka, nawet wyjsc na ulice z nim nie mozna. ja chyba przyciagam samych frajerow :O na szczesce chlopak nim nie jest, uff ;))

Gość corelli
nie przesadzaj. chcesz nam powiedziec ,ze tylko wychodzisz na ulice i odrazu zlatuja sie faceci oferujacy ci seks? puk puk... cos nie tak z toba. a moze masz taki sposob ubierania sie ? jak panie z A1?

Wiecie co najpierw niech nam sie pokaze bo moze to ktos sobie poprostu jaja robi

Gość pokaż zdjęcie

Gość kukukur
nie pokaze sie...troche znajomych przesiaduje tu na kafe. jestem anonimowa, i nie sciemniam

Gość kukukur
nie, nie ufam ludziom :)

no to ludzie dajcie se spokoj z tym tematem ktos sie nudzi sa wakacje i se jaja robia najpierw napisala ze nie ma cyckow a pozniej ze ma 75c i ze najladniejsze co am to piersi i tylek:) dobreeee:D

Gość kukukur
ktos inny pisal, inna dziewczyna ze nie ma cyckow, to nie ja ;)

Skoro nie podasz swojego zdj. To temat nie ma sensu ;) I raczej ci nikt nie pomoze

Gość kukukur
no jestes slepa kura to idz do okulisty :)

Gość mam tak samo jak ty......
i mam juz na to wyjebane.

Rozumiem Cie i wiem jak to jest, nie słuchaj tych zazdrosnych panieniek wyżej. Mam to samo, i wiem jak jest z tym ciężko. przez to mam ciągŁy konflikt z koleżankami bo są zazdrosne. ja moge nic nie robić wyglądać jak pasztet z roztrzepanymi włosami rozmazana pod oczami i na wielkim kacu a prędzej czy pozniej kolesie i tak sie kloca o moja osobe. to jest z jednej strony fajne ok. mozna niezle to wykorzystac i sie pobawic cos jest denne wiem. ale to na chwile. wszyscy mysla o mnie jak o klijentce co jest zajebista słodka ponętna, mam zajebisty glos, zajebiste piersi, melodyczność i w ogole jest super, gdzie sama dla siebie jestem poprostu soba, nie mam zajebistego glosu bo strasznie mi sie nie podoba on sam w sobie jest strasznie nie stonowany wrecz piskliwy albo czasem gruby lub zachrypniety, nie jestem zgrabna mam boczki i faldki, mam zniszczona cere i straszny charakter, ja nazywam go trudnym lecz ostatnio moj kolega uswiadomil mnie ze on nie jest trudny lecz poprostu nie zrozumiany, tak ze to nie to ze masz kurestwo na twarzy wypisane. ja nie jestem szcupla wysoka blondynka nie maluje sie wyzywająco nawet nie ubieram wyzywajaco nie nosze kolczykow nic, tak naprawdę zbyt malo czasu poswiecem sobie a mimo to lataja za mna jak psy za suka ;/ kiedyś ktoś mi powiedział ze to ten magnes i te oczy w których widać ciepło i nadzieje, spokój i wszystko co dobre. możliwe ze to przez oczy ;>? w sumie tylko ich nie starałam się zmienić bo nie ma jak. juz zmieniałam kolor włosów starałam się przytyć, oszpecić siebie w jakiś sposób to doprowadza mnie do paranoi, bo chce mieć kogoś kogo będę mogla kochać i on mnie będzie kochać a nie tylko kogoś kto nie może mi się oprzeć i by chciał każdą chwile spędzać ze mną w łóżku ;/

Rozumiem Cie i wiem jak to jest, nie słuchaj tych zazdrosnych panieniek wyżej. Mam to samo, i wiem jak jest z tym ciężko. przez to mam ciągŁy konflikt z koleżankami bo są zazdrosne. ja moge nic nie robic wygladac jak pasztet z roztrzepanymi wlosami rozmazana pod oczami i na wielkim kacu a predzej czy pozniej kolesie i tak sie kloca o moja osobe. to jest z jednej strony fajne ok. mozna niezle to wykorzystac i sie pobawic cos jest denne wiem. ale to na chwile. wszyscy mysla o mnie jak o klijentce co jest zajebista slodka ponetna, mam zajebisty glos, zajebiste piersi, melodycznosc i w ogole jest super, gdzie sama dla siebie jestem poprostu soba, nie mam zajebistego glosu bo strasznie mi sie nie podoba on sam w sobie jest strasznie nie stonowany wrecz piskliwy albo czasem gruby lub zachrypniety, nie jestem zgrabna mam boczki i faldki, mam zniszczona cere i straszny charakter, ja nazywam go trudnym lecz ostatnio moj kolega uswiadomil mnie ze on nie jest trudny lecz poprostu nie zrozumiany, tak ze to nie to ze masz kurestwo na twarzy wypisane. ja nie jestem szcupla wysoka blondynka nie maluje sie wyzywajaco nawet nie ubieram wyzywajaco nie nosze kolczykow nic, tak naprawde zbyt malo czasu poswiecem sobie a mimo to lataja za mna jak psy za suka ;/ kiedys ktos mi powiedzial ze to ten magnes i te oczy w ktorych widac cieplo i nadzieje, spokoj i wszystko co dobre. mozliwe ze to przez oczy ;>? w sumie tylko ich nie staralam sie zmienic bo nie ma jak. juz zmienialam kolor wlosow staralam sie przytyc, oszpecic siebie w jakis sposob to doprowadza mnie do paranoi, bo chce miec kogos kogo bede mogla kochac i on mnie bedzie kochac a nie tylko kogos kto nie moze mi sie oprzec i by chcial kazda chwile spedzac ze mna w lozku ;/