Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukukur

faceci widza we mnie sex - mam tego dosc

Polecane posty

Gość kukukur

hej, od jakichs 4 lat, mam ciagle to samo. jesli jakis facet mna sie zainteresuje to widze ze mu zalezy tylko na jednym. pare razy tak mialam ze pisali do mnie koledzy czy ie chcialabym bez zobowiazan...ciagle sie to powtarza juz mam tego serdecznie dosc. nie wiem, wszyscy we mnie widza jakas dziewczyne o lekkich obyczajach...ja nie wiem skad to sie bierze? ani nie chode po imprezach, ani nie chodze kuszaco ubrana, kazdy mowi ze jestem taka ponetna itd... dlaczego tak sie dzieje? naprawde jestem zwykla dziewczyna, spokojna... kiedys mi jedn kolega powiedzial ze jak mnie widzi to e moze sie mnie oprzec, to wstalam i wyszlam, bardzo mnie to denerwuje.

Gość kukukur
ja ich olewam, nie odzywam sie do nich, to jak nie oni to inni nastepni. poszlam kiedys na impreze domowke z kolezanka, nie chcialam isc, to sie klelii do mnie jak mucha do tasmy... jak jestem z kims w zwiazku to sa strasznie zazdrosni o wszytskich kolegow..

Gość hjhjhj
ciesz sie bo sa kobiety w ktorych zaden facet nic nie widzi...ani sexu ani nic

Gość żelazo stal i pył
sam jesteś looser :D a Ty moja droga, trzymaj facetów nieco na dystans, skoro ich adoracje tak Cię rażą

Gość lskdjfhf
I nie pierdol że to ci sie nie podoba

Gość kukukur
nie wiem czy zartuja, bo nawet nowo poznani tak mi slodza, i prawia komplementy ze to szok. a ten magnes... przyciaga, fakt, tylko samych dupkow, ktorzy a poczatku maskuja sie a za miesiac chca juz przeleciec i mowia o tym otwarcie

widocznie masz tzn 'kur*wstwo na twarzy\';D żałosny temat

Gość kukukur
jeden przystawial sie do mnie niedawno, mowil ze mam takie piekne i cudowne cialo ze ma na mnie ochote (wcale nie mam figury modelki, jestem gruszka z wiekszymi bioderkami) to pierwszy raz faceta uderzylam w policzek - to raz sie takiego takim sposobem pozbylam. a innych to olewam, nie odzywam sie do nich nawet im czesc nie mowie

Gość COKOLWIEKPOWIESZ
widocznie wygladasz jak kurwa do ruchania i nikt nic wiecej nie chce

Gość kukukur
no dzieki... tylko ze jestem normalna dzewczyna, wiec nie wiem jak moge miec kurestwo wypisane na twarzy.

Gość kukukur
ze studiow nie wiedza, nie widzieli mnie razem z nim, kolezanki wiedza tylko, no koledzy niektory tez... naprawde...czy to 18 latek czy to 33 latek zaczepiaja mnie na ulicy,ide po ulicy gwizdza, zaczepiaja... zaczelam nosic gaz przy sobie bo coraz bardziej sie boje

Gość kukukur
nie wiem czy mam za duzo feromonow czy czego tam... wole siedziec w domu niz wyjsc na miasto, bo co wyjde to wroce z nowym przezyciem ;/

hmm to rzeczywiście zastanawiające i nawet miałbym ochotę kiedyś spotkać taką kobietę i wcale bym nie chciał seksu :-) Chyba musisz czasami czuć się jak małpka w zoo, kiedy wszyscy pokazują palcami.

Gość cos o tym wiem
mam to samo. nawet kumpele to mowia, ze wygladam inaczej niz inne dziewczyny, np w zwyklej spodnicy do kolan, ze tak sie poruszam seksownie. masakra, jak stoje na przejsciu dla pieszych, a w samochodzie opuszczaja sie szyby i slysze gwizdy albo wolanie :O wstyd! a ubrana bylam wtedy w marynarke, biala koszule i spodnice za kolana, bo z egzaminu wracalam, makijaz minimalny :o pieknoscia nie jestem, niska, drobna, okulary a ciagle mnie zaczepiaja, koledzy, obcy, sasiedzi robia aluzje :o

no to po co narzekacie :P moze to poruszanie sie.. wiem cos o tym, robilam burlesque- NIESAMOWITA zmiana w calosciowym wrazeniu. ale nie powinno wam to przeszkadzac :)

Gość luuliiiinka
heh to ja mam na odwrót Jak się mną jakiś facet zainteresuje to od razu deklaracje, związek, miłość po grób. Nawet nie mam czasu poznać faceta dobrze, bo od razu chcą abym się określiła :( nie mam szans na flircik :(:(

hehehe, to jest fajne kiedy się zdarzy raz na jakiś czas. Jeśli za często to zaczyna najzwyczajniej w świecie wkurzać i męczyć. Wcale się dziewczynom nie dziwię, że mają tego dość.

Gość cos o tym wiem
nie przeszkadzaloby, gdyby nie zdarzaly sie przypadki, ze ktos wola do mnie wulgarnie badz wykrzykuje propozycje przy moich znajomych, rodzinie czy chlopaku. ta historia z przejsciem dla pieszych byla niefajna, ludzi stalo sporo, popatrzyli na mnie jak na kurewke :o ogolnie to nawet fajne, bo powodzenie zawsze mialam choc niby taka niepozorna, nawet cyckow nie mam :P za to tylek i nogi ok, i to chyba jak sie poruszam, chodze na obcasach :P

Gość madziattt
no,dokładnie,jak si wczuje :p tona dłuższą mete strasznie męczące

Gość mala czarna.......
nie przejmuj sie ja cie rozumiem tez nie mam figury modelki drobna szczupła brunetka mowia ze ładna i zgrabna choc sama uzyla bym raczej słowa przecietna a codzien wracajac z lo albo robiac zakupy ktoś mnie zaczepi ost nawet w pociagu,w kazdym towarzystwie jest facet albo kilku którzy nie ukrywaja ze im sie podobam ale zazwyczaj hasło mam chłopaka albo drastyczny policzek działaja...:)

Gość kukukur
np. dzisiaj wyszlam z domu, bale buty, dzinsy najstarsze jakie tylko moga byc, t-shirt rozcagniety, brzydki jak choelra, wlosy nie ulozone, bez makijazu, dzie sobie jakas grupka chlopakow moze 3 lata starszych ode mnie i mowia o jaka lalunia daj numer telelfonu , powiedzialam "spierdalaj" i poszlam. moze zbyt wulgarnie ale mnie tu wkurza ogromnie:O nogi mam grubsze, lydki meskie, tylek i piersi sa z mojej figury chyba najlepsze, no i wciecie, a reszta? joj... lepiej nie mowic.

Hahaha autorko - witam w klubie :D Słowo że mam tak samo... mam kolegów którzy uporczywie namawiąją mnie na małe... sex spotkanka... niektórzy to czynią od lat.. nawet będąc już w związkach :D Kiedyś mnie to trapiło teraz już tylko bawi ;)

moze hmmm... nie chce byc niemila, ale oni sobie z ciebie robia zarty? bo skoro sie nie malujesz itd to jestes dla nich obiektem kpin?