Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wakacjeeeee

poradźcie gdzie na wakacje - konkretne odpowiedzi

Polecane posty

Gość na wakacjeeeee

Mieszkam na południu Polski. Szukam miejsca dla 2 osób (studenci) na wakacje. Na 10 dni. Gdzie jest najpiękniej? Co polecacie? Jakie kwatery? Możecie coś poradzić? Jakie ceny noclegów? Szukam czegoś taniego i żeby warunki pobytu były w miarę. Pow 50zł/os nie wchodzi w grę.

Gość na wakacjeeeee
bylam w zeszłym roku. Raczej wolałabym w miejsce nie dalej niż " Połowa" Polski...

Gość skromnyarek
ja to przekonuje do Władysławowa :) ja jade juz we wtoreeeek :)

Gość na wakacjeeeee
chciałabym nad morze ale chlopak nie chce. autem nie da rady. a z cieszyna nad samo morze w pociagu gdzie nie ma miejsc mi nie wydoli. taka ksiezniczka. może bieszczady, nad jez. solinskim chcialabym zeby podal mi ktos namaiary na jakas fajna kwatere

ja polecam jak najbardziej WŁADYSŁAWOWO :) a tam gdzie ja byłam kwatera w tamtym roku kosztowała 30zł niewiem jak jest teraz , bo w tym roku wypoczywałam już nad Morzem Egejskim w Grecji. nad polskim morzem podobało mi sie też w Juracie,ale z tego co się orientuje to raczej drogie miasteczko, bo słynie z tego że przyjeżdżają do niego "warszawiacy" więc też chcą zarobić. ale we Władysławowie jest super , byłam tam 5 razy i jeszcze pewnie tam wrócę, ale już chyba nie w tym roku, choć...

Gość na wakacjeeeee
nie chcę jechać nad polskie morze : / dzis dopiero wiem kiedy chlopak ma urlop. jak sie zamawia w lutym abo w kwietniu to kosztuje 30 zł : / w zeslzym rokus nzukalam w sierpniu to znalazlam jedną wolna kwatere na calym wybrzezu chyba za 50zł/os