Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

OBRĄCZKI

Polecane posty

Gość apart i kruk
kroluja...ciekawe czemu....ale chyba tylko i wylacznie dlatego ze daja gratisowe katalogi do ogladania w domu. tylko ten gratisowy katalog jest solidnie wliczony w cene-czy wy tego ludzie nie widzicie?

A znacie jakieś inne salony godne polecania niż apart, kruk i yes?? Moze jakieś linki do nich. Byłabym wdzięczna

Czemu Apart,Kruk i Yes? Bo mają wybór. Czemu drogo? Bo to duże firmy, duży czynsz w centrach handlowych, koszt reklamy itd. Poza tym muszą zarabiać. Zamawiając w małych sklepikach, punktach jubilerskich macie prawie 100 % pewność, że obrączki lub pierścionek będzie ręcznie wykonany, jubiler ze swoim wyrobem poradzi sobie, gdy będzie trzeba go powiększyć lub zmniejszyć. No i ważna sprawa, a mianowicie białe złoto to białe złoto a nie żółte rodowane.Pozdrawiam

nie uważam aby Apart Kruk i Yes mieli ładne obrączki. Mi osobiście żadna nie przypadła do gustu.

Ale nie powiedziałem, że mają ładne tylko wybór. A kwestia \"ładności\" zależy od gustu, albo podobają się albo nie.Pozdrawiam

Gość tym razem na pomarańczowo.....
zdjęcie zrobione przeze mnie właśnie naszych obrączek http://www.voila.pl/454/ms0s5/?1 5mm,14 kkaratowe złoto.

Gość tym razem na pomarańczowo.....
my daliśmy za swoje 800 zł i grawer gratis.ja rozumiem koszty utrzymania takiego sklepu jak Apart itp.byłam w aparcie,powiedzieli mi za dokładnie takie same 600 zł/jedna.zrezygnowałam i odrazu zaczęłam szukać po małych jubilerach-nie dość że mają takie wzory jak w firmówkach to jeszcze znalazłam kilka inncyh których nie widzialam w tych znanych.polecam też takich nałych jubilerów ze względu na niepowtarzalność wyrobów-mają śliczną biżuterię zwłaszcza pierścionki-niestety czasem trzeba czekać na zmniejszenie/zwiększenie bo jubiler ma taki jedyny pierścionek który nie pasuje.ja osobiście miałam pomniejszany ten http://www.voila.pl/461/gvl4k/?1 oczywiście uważam,że dla innych nie jest on rewelacją,ale jak często chodziłam po tych sklepach apartach i innych to takiego akurat nie widziałam.

Gość to kasienkaaa
pisze pod pomaranczowym nickiem-pamietam jak wkleila kiedys zdj tych obraczek...specyficzne zdj

Gość nadddia
Madziulka, bardzo ładne Wasze obrączki