Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyxxxxxxxx

czy jacys faceci na kafe moga odpowiedziec na moje pytanie?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyxxxxxxxx

Chce zrozumiec mojego faceta bo juz sama nie wiem czy mu na mnie zalezy czy nie,oto urywek naszej wczorajszej rozmowy na skype: on-przyszlem troche pozniej na skype bo bylem u swojego najlepszego przyjaciela zawiezc mu listy,myslalem ze wypijemy troche ale on powiedzial ze rano do pracy musi wczesnie wstac ja--to znaczy ze jak by chcial pic z toba to bys nie przyszedl na skype? on--tak ja--to bym tutaj czekala na ciebie na darmo i nawet bys mi zadnej wiadomosci na komorke nie przeslal ze nie przyjdziesz on--to bys poczekala do 01.30 i bys wtedy wiedziala ze mnie nie bedzie ja--a co ja jakas wrozka jestem,ladnie bys mnie zalatwil, czekala bym jak idiotka na ciebie a ty bys nawet nie raczyl mnie powiadomic ze cie nie bedzie na skype to tak w skrocie, dlatego pytam sie facetow byc moze jakos inaczej to rozumiecie,czy to jest normalne zachowanie faceta ktory mowi ze cie kocha i mu na tobie zalezy?

Gość koko92
ta, wiem, ze zaraz napisza, ze przesadzasz itd. ale jemu na tobie nie zalezy zeby nie bylo, uwazam tego, za jakas tragedie ;p

Gość yyyyyyyyyyxxxxxxxx
jezeli mu nie zalezy to po co ta cala szopka,jestem jego pierwsza dziewczyna,juz sama czasami nie wiem co o nim myslec,jak ja nie moge z nim porozmawiac to zawsze go o tym informuje no ale kobiety sa inne niz faceci,jak zrozumiec faceta?

ale beka dlaczego rozróżniasz w tym kontekście facetów od kobiet? ile masz lat? mniej niż 16/17? jesteś jak blondynka z kawałów? \"przyszłem\" PRZYSZEDŁEM może mu inni chłopaszki naopowiadali że lasce trzeba pokazać gdzie jej miejsce :-D wystawi cię kiedyś do wiatru to następnym razem zrewanżuj mu się tym samym proste jak drut :-D

Autorko mysle, ze to, nie jest normalne zachowanie z jego strony i niepowazne. Ja nigdy bymczegos takiego, nie zrobil gdybym sie umowil chocby na skype czy na gg zeby chlac z kumplami. Miosc jest dla normalnego faceta najwazniejsza i pamietaj uwazaj na niego, bo dziwnie on gra.

Gość Bogdannnnn
pierdolenie o szopenie. zwykła wymiana zdań.

Bogdannnnn Z tego jak nazwales pierdolenia o Szopenie czasem wychodzi kim jest druga osoba i jak sie zachowuje w danych sytuacjach.

Gość dla mnie niepowazne jest
zeby sie z kims umawiac a potem..... nie sobie dupy nie zawrocic zeby wyslac sms i odwolac spotknaie, nawet na gg czy skype az tak bardzo nie szanujesz swojego czasu zeby spedzac 3h i gapic sie w monitor?