Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jazusik frasobliwy

powiedzcie mi dlaczego oni maja wszyscy ciemne okulary i białe rękawiczki?

Polecane posty

do piekła ignorancie taaa to jakuza i cie dopadna w nocy i zabija ;)

Gość J_Lo
precz kretynko !!!!!!!!!

Gość llllllllllllllllllllllllllll23
No wiesz - gdyby nie telewizja to wszyscy mafiozi. Trzecie dziecko mogłoby być, ale Boże - to dziecko jakiegoś mafioza. Niech idzie do ojca. Boże co ten idiota z sobą zrobił? Jak on wyglądał? A w sumie - dobrze, że już umarł i tak ich wszystkich ośmieszał. Każdy wie o co chodzi.

Gość Franciszek Gajowy
ciemno wszedzie,glucho wszedzie...

największy kłopot chyba mają z Nibylandią. Boże - a może zostawić tę Nibylandię w spokoju? Po co komuś jakaś Nibylandia. Boże - ale to 100 milinów, a teraz może i drożej. po takim pogrzebie? W końcu dali 25 tys. na trumnę. Boże taki miał pogrzeb piękny a kto przyjdzie na nasze? Tak jest na pewno. Jak w każdej rodzinie :(

Gość do lll23
co ty piszesz ,idz spac juz najlepiej zrobisz,a jak sie boisz,ze majkela okradna ,to zasowaj na stroza ,przypilnujesz

Gość Stasiek z rychnowa
bo to jest czarna mafia rozumiesz tluku jeden

Ja go kocham. Ale jak był młody i piękny. I tyle. On chciał zawsze być piękny i młody. Co by zrobił po koncertach? Może ożeniłby sie z jakąś białą młódką. Dzieci by nie mieli... co tu zrobić żeby dalej być w gazetach - koncerty sie skończyły...co tu robić... wreszcie mam trochę kasy, na trochę starczy...

Gość Dany Boodman LTD Lemon1900
JAKI BYŁ TO JEGO SPRAWA NIE MA LUDZI IDEAŁÓW ALE DO NIKOGO NIE PROSIŁ O KASA ZARABIAŁ I KASĘ MIAŁ A TEN CO KRYTYKUJE NAPEWNO NIE LEPSZY JEST TYLKO POKAZUJE BŁĘDY A TAK NA DOBRĄ SPRAWĘ O ZMARŁYCH ŻLE SIĘ NIE GADA

Może jakas 30letnia rozwódka. Ale musi być PIĘKNA. tym razem już piękna musi być. Może jakaś modelka... Boże jak ja wyglądam... ale jestem piękny ...wewnętrznie... Tak myślał Majkel. Wy CIOŁY co wy wiecie o życiu...

W sumie jestem cały piękny. I wszystko dobrze, ale miał 3 siostry... 3 siostry - jedna Janet, druga la Toya. Obydwie znamy. Chyba się nad nim znęcały, pastwiły. Jest jeszcze trzecia siostra i jeden braciszek im umarł. Czemu? Majkel nigdy się tym nie intersował.

Gość majkel takie miał stajlissimo
rękawiczka, okulary znaki rozpoznawcze, z początków kariery solo... stąd pomysł - tak mi się wydaje

Może był chory na bielactwo lub... inne paskudztwo? 9 dzieci jedno umarło. Przed Majkelem. CZEMU?

Kariera to THRILLER. Ale wy go nie znacie. THRILLER. On był GENIALNY. Dla wielu NIESTETY - mnie nie wciągnie. Ale wielu wciągnie. Jak jego się opłacało zabić to wy pojęcia nie macie. :(

Gość 0987654rr
llllllllllllllllllllllllllll23 spytaj sie rodziców Majkela jak zes taki ciekawy kurwa mać