Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcowa noc

Która sieć tel.kom.jest według Was najlepsza?

Polecane posty

Gość lipcowa noc

którą polecacie a którą odradzacie?

Gość że co że jak
orange może i ma dobre oferty ale bardzo kiepski zasięg!!! Najlepszy zasięg ma era i plus

Gość że co że jak
najlepszy operator to "tu biedronka" ha ha

Gość era ma najgorszy zasięg
Tylko w dwóch woj. ma dobry- mazowieckim i wielkopolskim, śląskim. W innych rejonach to nędza

Gość polecam orange

Gość orange to francuski syf
:classic_cool: Mamy dać się okradać żabojadom??:D

wg mnie era ma dobry zasięg, lepszy niż orange, jezdżę do siostry na wieś i tam internet bezprzewodowy to działa tylko z ery, ale to chyba zależy od umiejscowienia wież, kiedyś przerzuciłam się z ery na orange ale tylko na 2 dni, w biurze nie miałam zasięgu

Gość era naprawde ma najgorszy
zasięg w skali kraju. Dlaczego w firmach kurierskich nikt ery nie używa??:D Wystarczy dużo jeździć i widać że era najbardziej odstaje od plusa i orange

Gość też mi się wydaje że Era ma
kiepski zasięg:o

Gość minus1
Plus jest ok, orange też

rydzyk gsm :-D (ten to zbija kase na wszystkim co się da) Ja mam Heyah i jest ok moim skromnym zdaniem.;-) U mnie problemów z zasięgiem nie ma,są promocje itd. A przede wszystkim jestem już przyzwyczajona do tej sieci i już bym nie zmieniła.

Gość w takim razie
PLAY jest najlepsza. połączenia są tak tanie, że mogę rozmawiac z rodzinką przez pół godziny a i tak płacę grosze. dodatkowo super telefony w bardzo nskich cenach. i mam jeszcze taką opcję że jak ktoś do mnie zadzwoni 2 minuty to 1 minuta gratis do wygadania da mnie. czyli jak np. ktoś się rozgada na 20 minut to ja mam 10 minut do wszystkich sieci za darmo;) no i oczywiście do kazdej sieci ta sama stawka, co jest najwiekszą zaletą Playa.

Gość że co że jak
orange ma dobry zasieg??? nie rozśmieszajcie mnie!!! Mam 3 telefony z orange z plusa i z ery i niestety ale zasieg z orange jest najsłabszy!!! tam gdzie inne sieci mają orange leży!! Wejdzcie sobie do piwnicy i sprawdzcie!!! Orange na bank nie będzie miało zasiegu za to era i plus tak!!! Ja przez długi czas miałam tel tylko z ery i nigdy przenigdy nie miałam problemu z zasiegiem!!! Orange to ma dobry zasieg ale tylko w dużych miastach bo poza to porażka...

Gość w takim razie
ofertę internetu bezprzewodowego też mają zajebistą, wystarczy zajrzec na ich stronę i porównac z innymi sieciami. wlasnie sie zastanawiam nad podpisaniem umowy :) a przez jakiś czas rozmowy 3G były darmowe. mówię Wam, Play to najlepsza siec.

Gość ale mówimy o skali kraju
są miejsca gdzie era jest najlepsza ale w skali kraju pierwszy jest plus, potem orange a trzecia era Pojedź w woj np lubelskie, świętokrzyskie. Tam era zupełnie jest tragiczna..

Gość bnmjnhbgvfc
no nie wiem czy play jest taka zajebistaa jak mówisz.moja mama ma jedną kome z heyah drugą z play z play w ogóle nie korzysta

Gość w takim razie
A jesli chodzi o zasięg to Play korzysta z nadajników plusa, więc również ma największy zasięg w kraju. naprawdę polecam tą siec.

Gość lomatkooo
era w lubelskim tragiczna?? baaardzo duzo jezdze po lubelskim. przy samej granicy na wschód od białej orange lezy, a werze miałam. ale wydaje mi sie ze i tak zasieg najlepszy ma plus. ostatnio kolezanka wróciła z bieszczad z jakiejs zapadłej wioski, gdzie telefony łapia ukrainskie sieci i w tej wiosce mowili ze tylko plus( zadne z nich nie miało plusa)

Gość no Plus ma chyba najlepszy
zasięg,Era też chyba calkiem oki,nie wiem jak teraz jest z Orange ale pamiętam,że jak Orange nazywał się jeszcze idea(kilka lat temu) to zasięg miał kiepski...

ja byłam juz w erze , potem orange , teraz mam plus . Plus najbardziej mnie zadowolil ma duzy zasieg i duzo promocji , ktore zadowlaja klientow. chociaz ostatnio z siecia jest srasznie duzo klopotow bo czesto sieć nawala , moze przez te burze ale to zaczyna sie robic denerwujace .

Gość no Plus ma chyba najlepszy
aha i jeszcze Plus ma fajne reklamy w tv;):D(te z udziałem kabaretu Mumio)Najlepsze było KOPYTKO:D

Gość mart1902
ja mam w erze i zasięg jest kijowy i nie tylko ja jestem niezadowolona z tej sieci a macie też tak,że wydzwaniają co chwilę do was bo mają fajną ofertę bojest promocja i namawiają? ja im mówię,że nie jestem zainteresowana a oni swoje w playu jest fajnie mój mąż ma i jest zadowolony ja jak skończy mi się abonament to też przejdę do play

Gość do mart
ja mam tak samo jak Ty!!Też ciągle do mnie wydzwaniają z Ery i namawiają na niby super oferty(które tam naprawdę nie są ani troche ciekawe:o)Grzecznie im mówię,że nie jestem zainteresowana,że nie wiem czy zostanę u nich po skończenieu umowy a oni dalej swoje😡czasem sa natrętni bardziej niż akwizytorzy:oWidać,że chyba tracą klientów skoro tak natrętnie namawiają ludzi do swoich ofert:P

Gość do mart
tez rozważam przejście do innej sieci po wygasnięciu umowy z Erą...