Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 17 lat

A czy wasz Tatuś był najlepszym ojcem, jakiego można sobie wyobrazić?

Polecane posty

Gość monika 17 lat

Gość nie był i nie jest
nie

mój jest najlepszym tatą pod słońcem... dla naszej rodziny poświęcił bardzo wiele i nigdy mu tego nie zapomne... teraz codzień walczy o życie z uśmiechem na twarzy i za to kocham go jeszcze bardziej :)

Gość nie był i nie jest
a mój mógłby zdechnąć juz teraz

Gość Ekheeemm..
tak. chociaż jak tak teraz pomyślałam, to w sumie mogłabym mu znaleźć jedną wade.

Gość mój nie był najlepszym
pod słońcem bo ma problem alkoholowy, ale i tak go bardzo kocham i nie mam mu nic za złe, bo wim, że on też mnie kocha i zawsze chciał dla mnie jak najlepiej. Bardzo mi tylko mamy szkoda bo ją bardzo skrzywdził. A ona teraz jak on choruje oddaje mu całą siebie.

Gość xcflkgbvxbvkj
we wrześniu biorę ślub. a mojego ojca nienawidzę do tego stopnia, że nie ma na ten ślub wstępu... mimo, że nadal mieszkamy pod jednym dachem, od kilku lat nie zamieniłam z nim jednego słowa. jak dla mnie, to mógłby zdechnąć dzień przed moim ślubem, a i tak bym go nie odwołała. wręcz przeciwnie - miałabym podwójny powód do radości.

Gość maturka4
Czy Wy jesteście normalni? Wyobrażasz sobie, jeden z drugim, plujący jadem na rodziciela, że i twoje dzieci tak będą się do ciebie odnosić? To błędy wychowawcze tego rodzica, czy wasze wypaczone (nie wiadomo przez co) charaktery?

Gość olcia18301
Moj jest najlepszym tata pod sloncem:D:D

maturka nie oceniaj ludzi. Ty widocznie mialas szczesliwe dziecinstwo. ciesz sie z tego , bo nawet nie wiesz jaka krzywde na cale zycie potrafi zrobic rodzic.i nie ktorzy w pelni zasluguja na slowa pogardy

maturka...ja mam trzydzieści parę lat...a przez ojca od roku leczę się psychiatrycznie i chodzę na terapię...więc nie oceniaj nas, bo nie masz do tego prawa :O Leczę się, żeby nie być takim rodzicem jak mój ojciec.

Mój byl b.dobry choć nie idealny . Za to ja jestem jego udoskonaloną wersją :classic_cool:

Gość maturka4 chcesz
chętnie Ci oddam mojego starego nie wiesz jaki to człowiek, to nie pierdol trzy po trzy mam go kochać mimo wszystko, mimo, ze spierdoli mi życie walnij się w swój pusty łeb

Gość pusta szklanka
Mój od 14 lat sie ze mną nie kontaktuje, wiec nie wiem, jaki jest

Moj jest beznadziejny w każdym tego słowa znaczeniu. Nawet na ulicy mnie nie poznaje, ale to i lepiej bo nie mamy o czym rozmawiac a na Jego ryj nie mam ochooty patrzeć. Mam za to ojczyma, który jest dla mnie ojcem:) Dziwne jest to że obca osoba potrafi pokochac i w pełni zaakceptowac nie swoje dziecko.

nie. mój ojciec odszedł od mamy, brata i mnie jak miałam 6 lat. ...

Gość o ja pierdzieleeeee
widze ze wszyscy z rodzin patologicznych :O

Gość Doro30
To smutne, nie wiedzialam, ze jest tak duzo beznajdziejnych ojcow. Ja wychowalam sie w srod wspanialach ludzi (w tym ojcow) A moj byl NAJLEPSZYM TATA POD SLONCEM! :)

Gość do o ja pierdzielę
To,że mamy stukniętych ojców nie znaczy,że pochodzimy z patologicznych rodzin.Moja jest wykształcona ,na zewnątrz idealna:-o,ojciec wzórcnót /w pracy,towarzystwie/,w domu zamienia się w tyrana.

a czy to nasza wina? rodziców się nie wybiera.... nie moja wina, że mój ojciec był cholerykiem.... że znęcał się nad nami psychicznie. Tzn w jego mniemaniu nas „wychowywał” ze bałam się odezwać, że bałam się zrobić cokolwiek... że żyłam pod wieczną presją jego niespełnionych ambicji, że nie szanował mojej matki.... teraz jest kochanym ojcem, bo ja mam swoją rodzinę i nie jestem od niego zależna, bo wie, że może mnie stracić jak zrobi coś nie tak, bo już się go nie boję jest też najukochańszym dziadkiem dla mojej córki :) szkoda, że nie był dla mnie takim ojcem... :(

Gość Moj juz nie zyje.. ...
Moze najlepszym ojcem nie byl ale nauczyl mnie SZACUNKU do ludzi..

Gość jvhkvhjgc
nie znam goscia. ale ponoc to cwel 🖐️

Gość wwrrr
do o ja pierdzielę To,że mamy stukniętych ojców nie znaczy,że pochodzimy z patologicznych rodzin.Moja jest wykształcona ,na zewnątrz idealna ,ojciec wzórcnót /w pracy,towarzystwie/,w domu zamienia się w tyrana. Jesli to nie jest patologia, to co nia jest?

Gość w gore.

Gość Justysiaaa
Jestem DDA... i wszystkon a ten temat :/