Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka panienka

Problem ze spodenkami, POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Wysoka panienka

W jakim sklepie mogę kupić szorty biodrówki z niewytartego czarnego dżinsu - *w rozmiarze 40*? Dokładnie takie spodenki, o jakie mi chodzi, widziałam w Zarze i H&M, ale w obu sklepach rozmiarówka kończy się na... 38. :-/ Źle trafiłam? A może sklepy odzieżowe dyskryminują wysokie kobiety o szerokich biodrach? :P Pomóżcie!

Gość o ja pierdzieleeeee
mniej żarcia a wejdziesz w 38...

Gość Wysoka panienka
@Levviatan - wolę nie kupować w ciemno przez Internet. :) Inna sprawa, że wczoraj już faktycznie szukałam na Allegro w desperacji. :D Też nic, przynajmniej na razie. @o ja pierdzieleeeee - mam dość nietypową figurę, tzw. kobiece kształty :) jestem szczupła, mam śliczne wcięcie w talii, ale szerokie biodra i - czy tego chcesz, czy nie - faceci, których spotykam, za tym szaleją. :P

Gość o ja pierdzieleeeee
Masz po prostu grube dupsko :) Ja mam 178 cm, śliczną pupcię i bardzo kobiece kształty, a jednak mieszczę się w 36 lub 38.

Gość Wysoka panienka
@Levviatan - :> @taka jedna dziołcha - w C&A (w moim mieście są raptem dwa takie sklepy) z czarnych szortów są tylko bawełniane z wysokim stanem, wśród dżinsowych biodrówek natomiast - nie ma niczego w czerni. :) Wesoło, nie? :D Gdzie jeszcze Twoim zdaniem warto by zerknąć? :)

Gość jak masz 178
cm i mieszcisz się w 36 to nie pierdol koleżanko ale jesteś zwykły wieszak a nie kobieta i tyle

Gość geowefa
nie powinna gruba baba nosic krotkich spodenkach...bl;eeeehhh

Gość rozłozysta w biodrach
ja z tego powodu szyję sobie sama :-) i bez łaski, handlu :-P

Gość Wysoka panienka
@o ja pierdzieleeeee - najelegantszego języka to Ty nie masz. :P Są gusta i guściki - jak już wspomniałam, znam mężczyzn (wśród nich jest i mój partner ;)), dla których moje biodra i pupa są kwintesencją kobiecości (sama również nie mam zupełnie żadnych kompleksów na tym punkcie - zero "wałeczków", wyćwiczone uda etc.). Dla innych kwintesencją kobiecości będzie Twoja pupa, i super. :) Jednakże nie o naszych tyłeczkach jest ów temat, tylko o sklepach, w których mogłoby mi się udać nabyć spodenki opisane w pierwszym poście. :>

Gość Wysoka panienka
@rozłozysta w biodrach - to jest myśl! :D W ostateczności też tak zrobię. :)

Gość Wysoka panienka
@taka jedna dziołcha - przyznaję, tam jeszcze nie patrzyłam, zobaczę. :) Idę do pracy - jeśli by Wam przyszło jeszcze coś do głowy, piszcie - każda dodatkowa propozycja mile widziana. :)

Gość kafezdzira orencz
w cottonfieldzie!!! chcialam sobie kupic, ale mieli rozmiary od 40 w gore:D i kosztowaly chyba 50pln.

Gość geowefa
błagam was grube babay nie noscie krotkich spodenekj. To masakra dla spleczenstwa, te zwaly celulity i rozstepow ogladac bleeeee

Gość iiffoonnkkaa
New Yorker??