Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka czy nie

Podobają mi sie inne dziewczyny

Polecane posty

Gość lesbijka czy nie

Nie wiem co mam robić od dłuższego czasu tak ostro podniecają mnie inne dziewczyny. Zerwał ze mną chłopak bo widział że dzieje się ze mną coś dziwnego i miał mnie dość. Ja sie wogle tym nie przejełam... Teraz chodzi mi jedynie jedna myśl po głowie. Chcem sie kochać z inną. Kręcą mnie np. chude nogi a na nich pończochy i wogle nigdy tak nie miałam. Raz całowałam sie z dziewczyną. Było inaczej sto razy lepiej usta dziewczyny są takie miękkie w dotyku takie delikatne a usta faceta są takie twarde i wogle... ; ( co mam robić pogodzić sie z tym czy co ??? help.... Ps. Mam 17 lat to ze kreca mnie dziewczyny mam juz od roku.

heh większość kobiet ma skłonności biseksualne (jedne mniej inne więcej) ;)

Tak. Jesteś lesbijką. Twoja orientacja jest wyraźnie homoseksualna. Postaraj się znaleźć sobie stałą partnerkę.

Gość migotka87
jesteś młoda, wiele nastolatek przeżywa jakieś takie zaburzenia orientacji, to pewnie przez hormony, myślę, że Ci to minie po prostu masz wybujałą fantazję, nie przejmuj się...

Gość migotka87
chodziło mi o orientację seksualną rzecz jasna.

Gość lubię ludzi
eee tam w twoim wieku też mi się podobały laski ;P ale nie miałam okazji spróbować :/ no - raz się całowałam z laską tylko ;P i wiesz co? zdecydowanie bardziej wolę facetów ;] więc to ci się jeszcze 100x zmieni ;)