Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihiihihihhhhh

KAFETERIA TO....

Polecane posty

Gość hihihiihihihhhhh

siedlisko fajnych i wyluzowanych ludzi:):)

Gość kafezdzira orencz
siedlisko debili chyba:o z malymi wyjatkami, ale one potwierdzaja regule🖐️

Gość huyyy
MAWRONKA TO DUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA, OBCIAGARKADUPODAJKA

Gość ś m
śmietnik

Puścił klipa :P to napisałam czego chce odemnie jeszcze ...i tak sie rozwineła rozmowa przez sms-y. Opowiadał co u niego ...i napisał ,ze chce przyjechać. Hehe odmówiłam stanowczo i na tym się skończyło owa ciekawa konwersacja :D niech spada na drzewo frajer...drugiej szansy nie dostanie;)

"Jak smiesz po tym wszystkim co mi zrobiłes pytać o spotkanie??? Nie masz za grosz honoru ! Tyle gorzkich słów usłyszałam od Ciebie i tyle przykrych sytuacji stworzyłeś ,a teraz masz czelność wypisywac do mnie ,że Ci zalezy itp ????? Czemu kurwa jestes taki zakłamany człowieku ?? Co ?? z ta 18stką Ci nie wyszło ,więc trzeba wrócić do mnie ?? Otóż wiedz ,że nie masz powrotu do mnie bo ja sobie układam życie bez Ciebie...i odziwo czuje sie świetnie i nie interesuje mnie Twoja osoba ! Żegnaj raz na zawsze." Pochlasta się jak nic :P:P:P

jest wiele takich sytuacji w zyciu, w ktorych piszac cos, bądx mowiac placzemy :(...mysle ze w kazdego zyciu mialo to miejsce, choc raz w zyciu

Gość
Czuję się wspaniale.:D Humor mi dopisuje. Życie jest piękne.

no to zdrwoy objaw...pomimo krzywd, to dobzre reagujesz....bo samca z reguly to nie obchodzi...to tylko kobity tak to wszytsko pzrezywaja :( ale mi sie pogoda zepsula :O....i do 20 nie ma szans na przejasnienia :(...choc tyle ze jest dosc cieplo

nikt nie mawial, ze bedzie wszytsko pieknie...choc znam osobniki, ktorym csale zycie sie slizga i jest super..... ale CO CIĘ NIE ZABIJE, TO WZMOCNI !!!! laska :)

U mnie to samo...leje od kilku godzin a jeszcze rano zapowiadalo się ,że wyjdę na jakiś spacerek . Wracając do tematu to...myślę ,że jego też to ruszyło...kiedyś świerzo po zerwaniu spotkaliśmy się aby porozmawiać : ja sie rozpłakałam a za chwilkę on....płakał jak dziecko. Myślę ,że on też ma uczucia ale chciałabym zeby miał ich dla mnie wiecej...moim marzeniem jest to żeby mnie pokochał szczerze i prawdziwie jak kiedyś . Ale wiem ,że to nierealne...już się nie chce w to pakować...niech będzie jak jest...czekam teraz na koniec świata w 2012 :) bo po co mi takie życie??

powaga ?? ryczał ??? ja swojego exa tez widzialam w kilku takich sytuacjach widzialam, a potrafie rozpoznac jak ktos perfidnie udaje...