Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotkass

Duży staż,pewność, że zawsze będziemy razem,miłość,

Polecane posty

zaufanie i duża bliskość.Po 10 latach małżeństwa coraz częściej mam pewność, że mu sie znudziłam.Nie pragnie mnie już tak jak jeszcze 5 lat temu.Nie mam zaufania już i ciągle tylko myslę o tym, że za kilka lat nasz związek się skończy, że on się zwyczajnie w kims zakocha i odejdzie.Coraz mnie komplementów a coraz więcej rzeczy robię źle choc jednocześnie mówi, że podobam mu się bardziej niz kiedyś.Ale jakoś już nie wierzę w jego słowa.Czasem wydaje mi się, że wiele rzeczy mówi z przyzwyczajenie.Mówi, że ślicznie wyglądam a za chwilę, że kobieta powinna zmieniac fryzury.Chce żebym obcieła długie włosy na całkiem krótko, a przecież krótkie włosy ma sie praktycznie zawsze takie same.Z długimi można kilka fryzur zrobic.Coraz bardziej patrzy na inne kobiety, wiem, że mu sie znudziłam i chyba każdy facet tak ma.Nie ma już chemii w naszym związku, choc on podoba mi się naprawdę bardziej niz kiedyś. Wiek sprawia chyba, ze robi sie przystojniejszy.Mówię mu o tym.Niby nie jest źle, ale czuje, że oddalamy sie od siebie i nie jestem juz tak ważna dla niego jak kiedyś.Ma któras z Was tak?

Gość l8l8
mamy tak i jeszcze gorzej Faceci szybko odpuszczają, niestety i albo nauczysz się z tym życ(czyt.wegetować) albo koniec małżeństwa nieuchronny

No cóż? Na pewno nie nauczę sie z tym żyć, bo do czegoś innego mnie przyzwyczaił. Kobiety też sa różne.Zdradzaja swoich mężów i nawet nie maja wyrzutów sumienia. Po 10 latach małżeństwa różnie jest w związku ale tylko od dwojga zależy czy przezwyciężą swoje słabości. Ja chcę, żeby mój mąż był dla mnie zawsze na pierwszym miejscu, ale ja również powinnam być na pierwszym miejscu u niego. Od niego będzie zależeć czy będzie mądrze postępował czy nie.

Powinnaś wprowadzić trochę kolorów do Waszego związku. Zacznij od siebie. Zmień uczeSanie, idż do kosmetyczki. Powinnaś zapisać się na jakieś zajęcia dodatkowe...rozwijać pasje. Zorganizować jakiś wspólny weekend. No przykro mi, ale ktoś musi wyjść z inicjatywą.