Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_berry_she

09.09.09 czy to prawda????

Polecane posty

czy to prawda , że 09.09.09 przejdzie nad polską burza tysiąclecia ??? zacznie się ona 08.09.09 o godzinie 9 rano a skonczy sie o 16.30 na druggi dzien:( czy koniec swiata powoli sie zbliza czy wierzycie w ta burze ??? jesli wiecie cos na tn temat to prosze piszcie ciekawi mnie to a zarazem martwi mimo tego ,że mieszkam w anglii moze juz niebede miala do czego wracac :(:(:(:(

Gość takczysiak
pamiętasz jak mówili że 10.10.200r będzie koniec świata to jest właśnie taka sama prawda, a to że koniec świata już nadszedł a nie nadchodzi to prawda wystarczy przeczytać biblie a konkretnie apokalisę św. Jana i będziesz już wiedziała wszystko

Gość
bedzie wielka burza, pan bog pokarze nas wszystkich za to jakimi jestesmy niedobruchami i w efekcie zdmuchnie polske z powierzchni ziemi. oczywiscie wszystko to w akcie okazania swej poteznej, niezmierzonej i wyjebanej w trzy dupy sily:classic_cool: 😴

Gość takczysiak
01.01.2000r miało być

Gość Derfinxa
jesteś śmieszna.

Gość J_Lo
ile Ty masz lat co żeby wierzyć w takie bzdety hę???? nie wierze w te bzdety ani w koniec świata w 2012

Gość takczysiak
w 2012 roku to będzie koniec napewno dla Polski po nieudanym euro

cos w tym jest. ostatnio jakiś świadek Jehowy przyniósł zaproszenie na konferencje czy inny zlot - mają mówić o końcu świata chyba :D

a pierdole to tu sie juz o nic zapytac nie mozna zawsze musicie sie tak wymadzac ??? he! polowa polski w to wiezy a ja sie pytam czy wy w to wierzycie a jesli komus nie podoba sie moj temat to niech nic nie pisze bo ja nie zalozylam go po to by sie klucic !!!!!!!!!!!!!

Gość pzu
ale my sie nie kłócimy tylko wyrażamy swoje zdanie, tak jak chcesz chyba nie????nie wierzymy i tyle

Gość Brywtanow
kurwa ludzie poczytajcie najpierw a potem mowcie!!! Zadnego konca swiata w 2012 nie bedzie!!!! Mowi sie ze bedzie to rok 2012 kiedy skonczy sie swiat bo kalendarz majow sie wtedy konczy, ale ten kalendarz nie jest kompletny!!!! Ten kalendarz jest gdzies wymalowany na skalach a nie wszystkie malowidla jeszcze zostaly odkryte!!! 2012 TO WIELKA SCIEMA! POCZYTAJCIE ZANIM ZACZNIEJCIE GADAC GLUPOTY. RADZE POCZYTAC CHOCIAZBY FOCUS ALBO NATIONAL GEOGRAPHIC

Gość hehehehe wierzymy wierzymy
o 9:99 pewnie ps .klocic , wierzyc :P

Gość J_Looooooooooooooooooooooooooo
jaka połowa Polski?? ja nie znam nikogo kto w to wierzy i nie natknęłam sie do tej pory w necie na ten temat a bardzo duzo siedze w necie. Wyolbrzymiasz takie pierdoły ze smiać się chce. A tak a prpop, wierzysz w Boga?? Bo jeśli wierzysz to pozwól zeby on zadecydował o końcu świata a nie jakies swiry.

ciągle ma być jakiś koniec świata.... ale przecież nikt nie wie, kiedy, to chyba jasne

Gość pzu
FOCUS ALBO NATIONAL GEOGRAPHIC dobrze dobrze poczytamy te ambitne lektury:)

a poza tym, dlaczego miałoby to zależeć od jakiegoś kalendarza wyrytego w dżungli na ścianie... :o

Gość 2012 to bedzie
nie koniec świata tylko koniec naszego świata jaki znamy dziś, a ziemia będzie sobie istnieć dalej tylko że bez nas i to nie są bzdety tylko są przesłanki naukowe że w 2012 roku morze nastąpić koniec, problem leży w tym że biegun magnetyczne ziemi się poruszają a czasem zmieniają się między sobą, naukowcy między innymi z nasa ustalili że taka zamiana biegunów ziemi może nas czekać w 2012 roku! biegun północny i południowy zamienią się miejscami a to oznacza dla nas katastrofę i prawdziwą apokalipsę,

PO 1 MOJE PYTANIEDOTYCZY BURZY A NIE KONCA SWIATA KONIEC SWIATA TYLKO PRZYTOCZYLAM ALE IDZE ZE PROBUJECIE BYC BARDZO MADRZY ALE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM NIE POTRAFICIE JEDYNE CO POTRAFICIE WREDNE BABSKA TO POKAZYWAC ZE JESTESCIE MADRZEJSZE OD AUTORAA TAK NAPRAWDE TO GOWNO PRAWDA !!!!!!!

Gość maturka4
Będzie KONIEC... kafeterii - przez te kretyńskie metrowe a głupie stopki. Nikomu rozsądnemu nie będzie chciało się stron przewijać, żeby wyszukać coś, co jest tematem, a nie tworem obłąkańca

Gość wiesz co ale z ciebie pojebusk
black_berry_she hahahhahhahahah

Gość przyszla__mamusia
pierwszy slysze ze ma byc jakas burza :P

nie wrzescze tlko poprostu nie roumiem czemu to nie mozna ze spokojem odpwiedziec czy tu nie mozna sie o nic zapytac tutaj juz tak jest liudzie zakladaja rozne tematy nawet pytaja sie co macie na obiad moj temat jest troche inny i nie trzeba od razu zbednych kometarzy bo ja nie twierdze tylko pytam a po 2 nie wierze tylko duzo o tym mysle to wy mi narzucacie ze ja w o wierze :O

daj spokój, naprawdę myślisz, ze może nie będziesz miała do czego wracać? chyba, ze wojna wybuchnie, to już prędzej, niż jakaś burza

Ja pamiętam, że koniec swiata mial byc 07.07.1997. Ludzie wymyslaja takie pierdoly za kazdym razem jak jest jakas charakterystyczna data :/

Gość fggh5456
smarkula niewiem ile masz lat ale pamietasz jaka wtedy byla powodz na poludniu 7.07.97:O? poczytajcie sobie to.... http://www.nautilus.org.pl/?i=1423 ostatnio nawet na tvn meteo mowili ze do Polski zbliza sie front taki jak byl w tym 97:O

Mam tyle, ze pamietam. Ale jakby tak podchodzic do tematu to do kazdej daty mozna by cos przypiac, bo na swiecie codziennie sa jakies burze, powodzie, tajfuny, trzesienia ziemi...

Gość fggh5456
zreszta w koniec swiata w 2012 tez nie wierze...:O owszem beda jakies zmiany...kataklizmy ale nie koniec swiata:O.... zreszta o.Klimuszko przepowiedzial ze polska bedzie najbezpieczniejszym miejscem i zeby wszyscy tu wracali czy cos takiego:P wiec black_berry_she na twoim miejscu bym juz wracala:P:P