Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

slucham kalibra44, plus i minus, to byla muza

Polecane posty

Gość

takiej juz mnie bedzie:( a teraz jakis peja wychodzi ze swoim paralitycznym tikiem machania rekami:o

Gość migotka87
zgadzam się...

Gość
albo 100% bawelny - ciezkie z lekka, ale tez niezle;) fajnie powspominac tamte czasy;)

Gość zniesmaczonadebilizmem
imponuja Ci cpajace,spalone,scierwa ze schizfrenia? Samobojcy Ci imponuja? :o Chyba z zabuzonej rodziny jestes,ze Ci wartosci nie wpoili. Nie waz sie nazwywac tej chały,muzyka.

Gość
tak pani😴

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
kafezdzira, pamiętasz mnie? :classic_cool:

"Moja obawa" z tej płyty podobała mi się najbardziej... Do postu powyżej, nie wiesz dlaczego to zrobił, więc się nie wypowiadaj. A o gustach się nie dyskutuje :) ja się przerzuciłam na inne dźwięki ale lubię czasami posłuchać starego k44 ;)

Gość
yyy, czarodziej wprawiajacy przedmioty w stan lewitacji?:classic_cool:

Gość migotka87
wstyd mi się przyznać, ale w gimnazjum słuchalam nawet Eminema, ale wtedy robił dobrą muzykę, teraz wszystko jest o jednym- o dupach, samochodach i pieniądzach... chyba dlatego dlatego zmieniałam gust muzyczny i teraz rządzi ACDC:)

Gość
karygodne, ja tez tylko od czasu do czasu, mimo wszystko, w tej muzie bylo cos psychodelicznego, nie ma juz takiego hiphopu w polsce.

Gość
ja tez sluchalam eminema!!!:D:D i naprawde uwazam, ze jego plyta Marshal Matters jest jedna z najlepszych hh jesli chodzi o nasze czasy.

Gość migotka87
magik popełnił samobójstwo więc nie można nazwać jego muzyki myzyką tak.... szkoda, że jak Wspaniały Jackson zmarł nikt nie wspominał o jego przygodach z dziaćmi- jego muzyka też powinna zostać zabroniona? Nonsens.. liczy się twórczość, a nie to kim był dany muzyk..

Gość migotka87
miałam tę płytę, a raczej wtedy jesszcze kasetę:D i zasypiałam ze słuchawkami na uszach a w walkmanie wlaśnie Mashall Mathers:)

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
To ze mną się masz umówić :P To ja jestem Twoim kafeteryjnym adoratorem w wieku lat 20 :P

Gość
nie powstalo nic na miare mathersa jeszcze, tzn z takim lajtowo-pazuraszczym brzmieniem;) spoko, teraz zasluchuje sie w Lamb, tak akurat na moj dzisiejszy humor:o

Gość
aa, amant?:classic_cool: ale ty chyba jednak nie chcesz sie ze mna umawiac, pewnie umknelo ci to, ze mam corke:P

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
Słyszałem o tym :P Bo raz tu pisali, że masz dziecko, a i tak przesiadujesz całe dnie na kafe :P Mnie to nie przeszkadza :classic_cool:

Gość
a moj facet? tez ci nie przeszkadza?:D:D:D:classic_cool:

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
Miałaś przecież z nim zerwać :P

Gość
o mamo, zerwac jak nie wypali, moze nawet za 20lat?:D ja jestem przykladna dziewczyna:classic_cool:

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
zrywaj z nim czym prędzej albo umów się z mną pomimo jego :P trochę zazdrości mu nie zaszkodzi :P

Gość
ale co ty mi mozesz zaoferowac? :classic_cool: masz duza konkurencje, moj facet daje mi: swietny sex dobre obiady, kolacje niespodzianki bez okazji dosc czesto kwiaty te babskie bzdety typu poczucie bezpieczenstwa i inne takie no i ogolnie, jest przystojny, zadbany, zajebiscie pachnie:classic_cool: wiec?:D

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
Nie będę licytował :P Skoro Ci tak z nim dobrze to odpuszczam :P Ale nie pożałowałabyś :classic_cool: 🖐️ :P

Gość
zartowac to ja moge wszedzie, z kazdym i o wszystkim:classic_cool: ale moj facet to ideal totez nie bede zarzynac kury, zlotych jajek blablabla:classic_cool: ale jak cos to cie znajde:P:P

Gość WINGARDIUM LEVIOSA
Nie łapię co mają żarty do żałowania :P Chyba nie masz zbyt dobrego wzroku, co znaczy że ten facet na pewno taki idealny nie jest :P Zaraz napiszę na ogólnym topik, który zgłosisz do usunięcia :P

Gość Agacia 001
Jest to zarąbisty kawalek kaliber 44 plus i minus:)))

Gość
hahah, faktycznie, sorry:D:D zrobie kiedys potajemna ustawke to cie obczaje:classic_cool: zobaczymy wtedy co z tym zalowaniem:P

najpierw sie dowiedzice co bylo powodem samobojstwa Magika, a pozniej wypowiadajcie sie. zgadzam sie z autorka topiku ze K44 to byla muza, tez lubie posluchac :) teraz juz nie ma hip hopu