Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jak sprawdzic...

Jak sprawdzić czy facet mnie kocha????

Polecane posty

Od kilku lat spotykam sie i pisze z facetem, nie jesteśmy razem ale wiem że go naprawde kocham. Spotkaliśmy sie 6 lat temu u mojego brata na sylwestrze było miło. Potem spotkaliśmy sie kilka razy i rok przerwy. Nie wiedział że nim sie bardzo interesuje:-(. Zaczełam spotykać sie z jego kolegą a on z moją koleżanka miało być na odwrót, on ze mna a mój partner z moją koleżanka. Po 2 - 3 latach spotkałam sie z nim porozmawiać co tam słychać itp. (byłam w tym czasie w związku z jego kolegą) na koniec spotknia namietnie mnie pocałowal i wrócily chwile z sylwestra i po jak było nam cudownie. Zaczeliśmy sie czesto spotykac po tym posałunku, wyznal mi ze mnie naprawde kocha i nie wyobraza sobie zycia beze mnie. Nie potrafiłam odejśc od swojego partnera. Kilka razy płakał przy mnie i prosil mnie zebym zostawiła swojego partnera. przestaliśmy sie spotykać. Mineło od tego zajścia już kolejne dwa lata a on nie daje mi myślach spokoju. Kilka razy sie sprzeczaliśmy i to mocno ale on zawsze bez względu na to co jemu napisałm, odzywal sie do mnie. Jest teraz z inna kobieta a ja z innym mężczyzna, ciągle mi pisze kiedy bedziemy razem i mnie kocha bardzo mocno ze nikogo innego tak nie pokocha. (ani razu z nim nie spałam) a wiem ze jemu na tym bardzo zalezało. Pytanie jest takie czy on to pisze szczerze czy po prostu kłamie czy tylko chodzi jemu o seks???

Gość azacc
fajnie, ze macie problemy, czy facetom chodzi TYLKO o seks... a ja kocham a i tak nie ufa mi moja...

facio stosuje naprawdę żenujące sztuczki żeby Cię do wyra zaciągnąć :D a Ty jak widać zaczynasz się na to łapać :O

dzieki za odpowiedz... to jednak nie moge jemu zaufać, a był taki szczery i bardzo przekonujący w tym co mowił. Tylko dlaczego nie daje mi spokoju??? dlaczego chce zebym zostawiła swojego partnera???

To może niech on najpierw zostawi swoją partnerkę i pobędzie trochę sam... no pajac jakiś i tyle no.. :(

Zaczełam spotykać sie z jego kolegą a on z moją koleżanka miało być na odwrót, on ze mna a mój partner z moją koleżanka.\" ania a nie wydaje ci sie ze to autorka jest niezła lawirantką i intrygantką i teraz płaci za swoje :D

to jednak nie moge jemu zaufać," BRAWO :D madre spostrzezenia po 10 wpisach na forum :)

nie jestem żadną intrygantką!!!! Tak było. nie mozna tutaj o nic sie zapytać bo od razu po jedym słowie ludzie cie osądzają!!! facet nigdy sie nie wiązał czekał na ta niby jedyną.