Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malitta

Krem do twarzy- jaki jest dobry??

Polecane posty

Gość Malitta

Hej dziewczyny!! Mozecie mi polecic jakis dobry krem do skory miesznej? Do tej pory uzywalam nivea soft ale za bardzo przetluszcza mi skore. Strasznie swieci mi sie przez to nos, czolo i broda natomiast policzki sa ok. Znacie jakis fajny lekki krem? MOze byc z takich drozszych z apteki. Z gory dziekuje :)

Gość lisia
z garniera są dobre

Gość gjjkgkl
spr na wizazu ja teraz uzywam ziaji herbikaplant biala herbata,ladnie nawilza ale skora sie nie rpzetluszcza (jest do cery miesznej)

Gość Malitta
dzieki ;)

Gość A ja polecam...
A ja polecam kremy z Rossmanna z serii dla dzieci, np. taki w różowej tubce Liliputz dla księżniczek, albo któryś Babydream (ale bez cynku w składzie, bo te z cynkiem są tłuste i na dzień się nie nadają). Również mam cerę mieszaną i odkąd odkryłam te kremy, moja skóra normalnieje w oczach;) Od dawna miałam różne problemy, wypryski, suche skórki, ogólnie nieciekawie i do tego przetłuszczający się nos i czoło. A te kremy świetnie nawilżają i łagodzą, a przy tym wchłaniają się u mnie do matu, nadają się pod makijaż, no cud miód po prostu. Na noc z kolei używam najchętniej kremów Ziai, świetny jest nawilżający z serii Calma, a teraz mam taki rumiankowy nieperfumowany, również bardzo dobry.

Gość Malitta
Dzieki za rade. Wyprobuje Liliiputz :)

Gość myszowata123
ja używam kremu Eva Natura z linii Komfort młodej skóry- jest nawilżająco-matujący. Ma fajną, lekką konsystencję oraz super zapach, no i matuje skórę. Do tego niska cena. Czasem nie warto przepłacać...