Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenkax

Mam dosyć czarnych włosów.

Polecane posty

Gość madzialenkax

Hej! Przejdę od razu do rzeczy : od sześciu lat farbuję włosy na czarno i trzy miesiące temu, że już dłużej nie chcę. Mam teraz brzydkie odrosty w kolorze ciemnego blondu, ale nie mam za bardzo pomysłu jak można wyjść z czarnego koloru. Chciałabym przejść na ciemny brąz teraz, bo wydaje mi się, że będzie mi w nim ładnie. Możecie mi doradzić co mam zrobić żeby pozbyć się czerni z głowy? Z góry powiem, że nie stać na mnie na wizyty u fryzjera i płacić mnóstwo pieniędzy... Pozdrawiam :)

Gość kotka222
a moze pasemka jasne ?? ja tak mialam i wyszly calkiem fajnie takie troche rudae ale odrosty sie nie rzucaly w oczy.

Gość caja21
Pasemka całkiem nie zły pomysł. Jeszcze stopniowo można na coraz jaśniejszy farbować.

bez sensu farbowac coraz to jasniejszym.raz sie wybrac do fryzjera,porzadnie zrobic dekoloryzacje i tyle

Gość ja też miałam taki problem
kupiłam sobie dekoloryzator i farbę brązową. Teraz mam piękne, brązowe włosy. Tylko uważaj bo odrosty będziesz miała jaśniejsze niż końcówki, ale jak pomalujesz jeszcze raz lub dwa razy na brąz, to nie będzie widac różnicy

Gość ja też miałam taki problem
a pasemka już wyszły z mody

Gość ni i zeby nie miec takich
problemow lepiej nie farbowac wlosow na kolor diametralnie inny od swojego naturalnego,lepiej wybierac odcienie kolorem podobnym na naturalnego lub pooztac przy nim.Natura jednak wiedziala co robi obdarzajac nas takim a nie innym kolorem.Naturalna brunetka nigdy nie bedzie super wygladala w blondzie i odwrotnie.

Gość narwanabogini
no właśnie ja nie rozumiem po co się farbować =.- pofarbowane zniszczone włosy będą zawsze wyglądać gorzej niż zadbane naturalne i podkreślone np henną jak są ciemne albo tam miodem czy czym się podkreśla blond

Gość Merredithh
Dekoloryzacja, sama robilam z czarnego i jestem bardzo zadowolona

Gość dekoloryzacja
tylko radzilabym zrobic u dobrego frazjera. Ja u mojej f. zaplacilam 95 zl za dekoloryzacje + farbe + strzyzenie