Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająccccaaaa

Dziwne Objawy co mogą sugerować ???

Polecane posty

Gość Pytająccccaaaa

Sluchajcie od jakis 3 dni odczuwam bol w podbrzuszu i w okolicy jajników taki jak przed okresem...wczoraj culam takie jakby skurcze pochwy ...dodam tez ze pale papierosy a od wczoraj nie moge spalic wiecej niz 3 buchy bo odrazu mam odruch wymiotny...TTez nie odczuwam glodu ale jak mnie na cos najdzie to musze to zjesc wczoraj byly laysy zielona cebulka potem chipsy paprykowe dzisiaj mnie wzielo na danio waniliowe..tez odczuwam mdlosci dziwne ...Co o tym myslicie ???

Gość Pytająccccaaaa
ODP mi ktos ???

Gość może morze
pewnie jesteś w ciąży...

Gość może morze
albo i nie...

Gość głupotę wrodzoną
mogą sugerować :p

Gość Pytajacaaaaaa
Dlaczego nikt mi nie moze normalnie odp

Gość ciezka sprawa
hmm raz chipsy zielona cebulka raz paprykowe powazna sprawa... Chyba sobie troche wkrecasz :)

Gość Pytającaaaa
Wiesz no nie wiem....wykluczam raczej inne choroby bo tydzien temu mialam badania krwi ob i moczu ktore wyszly znakomicie...i w ogoel jakos dziwnie sie czuje no i to parcie na mocz...teraz akurat mam ochote na sałatke sledziową ...masakra...

Gość ciezka sprawa
objawy moga byc na ciaze i sama dobrze o tym wiesz ale czego oczekujesz od innych ze wszyscy ci powiedza to moze byc ciaza?? Moga mowic ale nikt ci potwierdzenia tutaj nie da :0

Gość ciezka sprawa
psychika moze wiele pamietaj! a starasz sie o dziecko

Gość pisała już na innym topiku że
za 10 dni ma mieć @, więc póki co to jedynie sobie wkręca.

Gość Pytającccccaaaa
Nie staram sie o dziecko mam 19 lat dopiero szkole skonczylam i w ogole ale jakos nie bede zbytnio zalamana jesli sie okaze ze jestem jednak w ciązy....okres mialam ostatnio 18 maja sie zacząl...sex byl przed w czasie i po owulacji...kurcze nie wiem co nam odbilo ponioslo nas

Gość Pytająccccaaaa
aha no i sex byl bez zabezpieczenia...

Gość Pytająccccaaa
Tak myslisz??? wiesz dzis zrobie tez jeszcze sumie

kobieto juz drugi topik załozyłas w tej sprawie. test zrób . wiesz ile mozna sobie wkrecic? Ja sie staram o dziecko i co miesiąc przed okresem mam same objawy :)

Gość Pytająccccaaa
No tak ty sie starasz o dziecko a ja sobie niczego nie wkrecam ....tak jak pisalam nie staralam sie o dziecko ...ale jesli powiem wprost...wpadlam to nie bede na pewno plakac z tego powodu

Gość 098765678986
gdybys nie liczyla na to i nie wmawiala sobie ze jestes zapewne w ciazy to zamiast zakladac ten topic na 'ciaza,....' zalozylabys go na zdrowiu ew antykoncepji, ginekolog... takze daj sobie spokoj z zasiecaniem forum skoro sama sobie wamwiasz juz jedno;)

Gość iiiooo
ja ma tak przed okresem :) co miesiąc

Gość Pytająccca
nie bedziesz mi mowil co mam robic mialam nadzieje ze dostane normalne odp albo jakies rady

ostatni okres miałaś 18 maja? no to trochę dawno... :) zrób test z krwi "beta hcg" - w przychodni :) nie potrzebujesz skierowania, nie musisz być na czczo :) i wszystko stanie się jasne :) i jak już pisałam w wątku, który znikł - to, że nie było wytrysku, nie oznacza, że nie można zajść w ciążę :) przed wytryskiem wydzielany jest śluz w którym też są plemniki - i może dojść do zapłodnienia (właśnie tak moja kumpela zaszła w ciążę)

a co to jest normalna odpowiedz? przeciez ci analizy moczu na obecnosc ciaży nie zrobie wirtualnie

Gość Pytającccaaa
Kurcze sorki pomylilo mi sie ostatnio okres mialam 18 czerwca ....

Gość 098765678986
heh :D rozbawiłas mnie tą odp.. przez takie jak Ty kafeteria schodzi na psy, trzeba to tępić. bo jaki ma sens zakładać topic co mi jest? skoro z góry zakładasz że to pewnie ciąża(gdyby tak nie było to pomyliłaś działy!!! 😡) robicie tu jeden wielki smietnik.. jak Ty bys sobie poradzila bez internetu i kafeterii?? nie wpadlabys na to ze na poczatek wypada zrobic test.. ?? ojej.. biedne malenstwo.. w koncu masz dopiero 19 lat ;/ spadam stad bo zal mi na to patrzech :( ehhh , aha gdybys nie wiedziala co teraz zrobic-nadal- to pojdz do apteki, najlepiej najblizszej a nie na 2 koncu miasta, potem postepuj zgodnie z ulotka dodana do testu ktory powinnas tam kupic.. i sprawdz wynik .. a potem zadreczaj ludzi takimi pytaniami ;| albo nie.. to tez przeciez glupie.. wtedy jak za pare dni te objawy( ktore zapewn awkreca ci twoja psychika) nie mina idz do ginekologa... ehhh stracilam swoj cenny czas ale mam nadzieje ze pomoglam :classic_cool:

w takim razie - prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciążę istnieje :) ale nie dowiesz się dopóki nie nadejdzie termin kolejnej miesiączki :) bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że sobie wkręcasz i na siłę doszukujesz się objawów :) u mnie objawy pojawiły się później - tzn. gdzieś tak koło okresu którego nie dostałam ;) a zachcianki kulinarne - chyba dopiero w 3 m-cu :) z częstym siusianiem - to też w późniejszym etapie ciaży :) tzn. nie pierwsze tygodnie ;)

Gość Pytająccccaaa
ale dlaczego ty mi jedziesz odrazu... nie jestem gowniara i sobie nie wkrecam niczego takie objawy mam i wiem doskonale ze moga one wskazywac na ciąze...i mialam nadzieje ze opdisza mi kobietyb w ciazy lub takie ktore maja juz dzieci czy tez tak mialy i w ogole...rozumiecie

aaa i z tym bólem brzucha - u mnie zaczął się w czasie okołomiesiączkowym :) tylko był lżejszy, mniej dokuczliwy :) ale biegałam co chwilę do toalety sprawdzić, czy już dostałam @ ;) a ich jak nie było, tak nie ma (28 tc)