Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietaka

brak chlopaka

Polecane posty

Gość nietaka

Mam 16 lat i nigdy nie byłam z chłopakiem. A w tym wieku albo wiekszoc jest w związku albo juz była przynajmniej raz. A ja nie wiem jak to jest. I czasami mi głupio jak kjtos pyta czy miałam chłopaka. Ostatnio moja kolezanka niezly ubaw miala pytając sie mnie o to a przeciez dobrze wiedziała ://No czuję się troche z tym zle. Daczego nie mam? yh mieskzam na nie duzej wsi. To nie miasto gdzie codziennie sopotyka sie setki ludzi i ma się mnostwo znajomych na osiedlu, gdzie azdy z kims cie moze poznac. Nie chodzę na imprezy bo albo nie am albo moje kolezanki nie mogą isc . A sama to się raczej nie odnajde na takiej wiejskiej zabawie. 16 lat to wiek w którym wiekszosc przezyla juz jakąs mniejszą lub większą milosc.. dlaczego ja nie? Czy jest tu ktokolwiek kto tez z niki nie byl i jest w moim wieku?

a musisz isc na "wiejska" impreze? nie mozesz pojechac do jakiegos klubu z kolezankami w najblizszym miescie?

Gość nietaka
hah na zabawe nie chcą ich puscic to tym bardziej do klubu nie puszczą. pozatym najblizsze miasto z klubami - 40 km odemnie

Gość nietaka
nie ; (

Gość 220V
ja mam 17lat i też nie miałam nigdy chłopaka i nie szukam,bo po co miłosci i tak nie ma

Gość nietaka
chociaz jedna osoba w takiej samej sytuacji jak ja :)

a w szkole nie ma osoby ktora Ci sie podoba? albo w tej samej miescowosci? :P

Gość malalucy
Nic się nie martw kochaniutka. Na pewno znajdziesz mężczyznę swojego życia. Pewnie przypadkiem. Nie tu, to gdzieś indziej.

Gość Tami niezalogowana
hehe 16 lat? tu sa na prawiki po 30, ktorzy nigdy nie byli w zwiazku chcesz miec chlopaka bo inne maja?:-O poznasz kogos, zakochasz sie i cos wyjdzie nic na sile pozniej czytam tematy typu: jestem z nim i nie mamy o czym rozmawiac :-O

ja pierwszego w wieku 15 lat i ten jakże piękny związek trwał miesiąc :P uwierz - nic fajnego :D lepiej dorosnąć i poważnie zacząć myśleć o życiu a nie kierować się tym, że koleżanki mają. A jak już tak bardzo chcesz to znajdź: dyskoteka, szkoła, Twoja miejscowość. Może sęk tkwi w tym, że jesteś nieśmiała?

Gość ja też.....
I mam prawie 18 lat, kurwa :/

Gość nietaka
Nicolla nie. jak juz pisalam to malusia miejscowosc. A raczej kręcę się wokół dwuch malusich miejscowosci ;P A szkole naszczescie juz zmieniam :) Nie, nie chce jiec chlopaka bo inne mają. Przeciez wiecie ze to nie o to chodzi :). Heh nie bylabym z kims z kim niemialabym o czym gadac. jedna taka znajomosc skonczyla się po 1 spotkaniu ;P

Gość nietaka
czy ja wiem czy to o niesmialosc chodzi.. nie chcialabym ja byc prowokatorką spotkan i to ja sie na początku starac. Ale jesli chodzi o to ze jak widze chlopaka to nie potrafie gęby otworzyc i nogi mi się uginają, to tak nie jest :)

Gość koherencja
miałam dokładnie 17 lat kiedy na wiejskiej imprezie zauwazył mnie super przystojny, sexy chłopak. wszystkie kolzeanki mi zazdrosciły kiedy bylismy razem. dawali nam mies a bylismy ho ho ho i jeszcze troche. tez sie tym martwiłam. nic na siłe , uzywaj zycia. miec chłopaka to tez brac go pod uwage. musisz pamietac ze kazda decyzja odbije sie na nim. jednym słowem jest ciezko