Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenstwooooo

zrobiłam to na 3 spotkaniu i mam wyrzuty sumienia - smutno mi

Polecane posty

Gość malenstwooooo

poznałam chłopaka przez internet spotkalismy sie raz ... po paru tygodniach zaproponowałam mu wyjazd nad morze pojechaliśmy i stało sie ... i teraz jest mi z tym zle bardzo zle :( pierwszy raz mi sie oc takiego zdażyło .... nie zalezy mi na nim ... wiec skad te okropne uczucie i te wyrzuty :(

Gość Nie smuc sie kochana
a czy nadal masz kontakt z tym chlopakiem?

Gość Tami niezalogowana
niektore tak maja minie Ci:)

Gość krok po kroku
zblizamy sie wielkiej tajemnicy natury :classic_cool: nastepnym razem dasz na pierwszym spotkaniu

Gość malenstwooooo
z nudów ;//

Gość kurde moze wlasnie dlatego
ze ci na nim nie zalezy! "nie zalezy mi na nim ... wiec skad te okropne uczucie i te wyrzuty" tez bym sie czula podle jakbym sie pieprzyla z kims na kim mi niezależy!!!

Przepraszam, ze sie zapytam wprost: A myslalas, ze na wspolny wyjazd nad morze zaprasza sie w celu zjedzenia frytek w smazalni? Jakie wyrzuty sumienia? Bzyknelas sie z facetem, z ktorym Ci sie dobrze rozmawialo przez net, bo chcialas. Skad te wyrzuty? Bo chyba nie przez Ojca Dyrektora?

Gość malenstwooooo
stali sie to sie stalo .. wazne jest ze porozmawialsimy na ten temat ... bo ppowiedzialm ze zle sie z tym czuje ... i jak na razie nie uslyszlam z jego ust slow krytyki:)

>> jak na razie nie uslyszlam z jego ust slow krytyki zerżnął cie, więc za co ma cie krytykować? :D

Gość Tami niezalogowana
a niby czemu mialby Cie skrytykowac?:-O

Gość malenstwooooo
NAJWAZNIEJSZE ZE NIE ZORBILSIMY TEGO PO PIAJKU TYLKO BYLISMY TRZEZWI

Gość Tami niezalogowana
mi sie ostatnio wydawalo po prawie pol litra wódki ze jestem trzezwa:) noo najwyzej delikatnie wstawiona

Taaak, to zdecydowanie najważniejsze :classic_cool: A miał gumke, czy jak na porządnych katolików przystało nie popieracie antykoncepcji? :)

"NAJWAZNIEJSZE ZE NIE ZORBILSIMY TEGO PO PIAJKU TYLKO BYLISMY TRZEZWI " :O a wiesz co on teraz o Tobie myśli?

Gość Tami niezalogowana
Nicolka no co?? bo chyba dobrze wiesz:-O

>> wiesz co on teraz o Tobie myśli? Czytam w jego myślach: wyrwałem z netu sucz, którą musiałem wywieźć aż nad morze, zeby raczyła mi pociagnąć druta i nadstawić dupska, ale suma sumaru i tak wyszło czyściej i taniej, niz bym poszedł do burdelu :classic_cool:

Gość malenstwooooo
zrobilsmy to bez hehe bo jak zlozyl gumke to :jego: sie obrazil :P i bylo trzeba zdjac:D kurde tak sobie mysle nie am co zalowac ):) przeciesz wszyutko jest dla ludzi nawet a ze raz mi sie to zdazylo to ine znaczy ze bedzie zdzac cigle:))

Gość Tami niezalogowana
pierdolenie o Szopenie

Gość opostorał
hehe to może to był mój były? on też obrażał się na gumkę:o i lubił morze:P i przez net się poznaliśmy.... ale dziewczyno....porażka...na 3 spotkaniu bez gumki? obcy facet...a w ogóle pojechałaś z nim nad morze...nie znając go w sumie...

"kurde tak sobie mysle nie am co zalowac " I tym optymistycznym akcentem podsumujmy powod zalozenia topiku: nie ma powodow do wyrzutow = nie ma wyrzutow = nie ma problemu Zamiast tego umowcie sie drugi raz.

>> zrobilsmy to bez hehe bo jak zlozyl gumke to :jego: sie obrazil a więc byl prawiczkiem? :) Jakie to słodkie 🌼 Puściłas sie z obcym kolesiem bez gumy, bierzesz pod uwagę, że możesz mieć adidaska? :classic_cool: >> przeciesz wszyutko jest dla ludzi Oczywiście. A tacy ludzie jak ty nazywa się łatwymi szmatami :) >> nawet a ze raz mi sie to zdazylo to ine znaczy ze bedzie zdzac cigle Raz się zdarzyło :o Ciało raz puszczone w ruch, będzie się puszczac cały czas 🖐️