Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Narkotyki

Polecane posty

Gość

Terapeuta slucha historii młodego chłopca, koszykarza, który zaczął brać narkotyki z ciekawości. - Gdy byłem z dziewczyną w domu poczęstowałem ją tortem z marihuaną, ona nie wiedziała - opowiada- nie wiem dlaczego to zrobiłem, może chciałem ,żeby wiedziała jak ja się czuję -Rodzice zaprosili nas na obiad, Milena żle czuła się, myślała,że coś jej zaszkodziło, miała po prostu odlot - uśmiechnął się - Przyznałeś się jej ?- spytał się terapeuta. - Tak , po tygodniu- rzekł - Jesteś kretynem, nie chcę cię widzieć!- krzyczała jego dziewczyna Rodzice szukali narkotyków w pokoju syna, byli bezradni, wysyłali go do psychologa. On nie chodził, dalej brał.

Gość i co z tego wynika he

Gość
W gabinecie terapeuty włączona była kamera, chłoak opowiadał dalej. -Zamknąłem się w pokoju, wziąłem większą dawkę, rodzice pukali do drzwi, straciłem przytomność, ojciec pchnął drzwi, widzieli mnie na podłodze, podnieślli mnie i nosili do samochodu,żeby zawieźć mnie do szptala, poszedłem na odwyk, nie biorę od dłuższego czasu, nie wiem co będzie jutro- zakończył rozmowę.