Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSPANIAŁA BO DZIEWICA

NIE CHCĘ NIGDY NIKOMU SIĘ ODDAĆ..

Polecane posty

Może to sie wyda wam dziwne ale ja wcale nie chcę tracić swej czystości ..nie wiem czemu ale wszystko co związane z prawdziwym seksem napiewa mnie niechęcią..Już na samą myśl tego bólu.przez który kobieta podczas pierwszego razu musi przejść ..jak to jej pochwe rozrywa tzn.rżnie i potem krew sie tryska strasznie ! Ja nie chce tego nigdy robić ..Druga kwestia to to że czułabym sie jak ostatnia zdzira a tak jestem czysta i czuje się przez to UCZCIWA I MORALNA. Czy są tu na forum osoby które myślą podobnie jak ja?? Ogólnie jesli chodzi o mój wygląd to jestem kobietą dość atrakcyjną mam 21lat jestem szczupła ,wysoka i wielu mężczyzn pewnie chciało by na mnie skorzystać ale ja się NIE DAM! Jako dziewica czuję sie wspaniale ..Szczerze mówiąc to załamałabym sie jakbym miała się kiedyś komuś oddać..:(

Gość to idz do zakonu

ale kiedys przyjdzie na to czas i predzej czy pozniej to sie stanie

Ty się chyba za dużo horrorów naoglądałaś, że wszędzie widzisz tylko ból i krew. :P P.S. Jak nie chcesz mieć nic wspólnego z tym okropnym seksem, to po jaką cholerę zaglądasz na forum erotyczne?

Ale ja wcale nie zamierzam iść do zakonu .Normalnie korzystam z życia ,mam dobrą prace ,lubie sie modnie ubierać czyli dbam ogólnie o wygląd ,tylko unikam życia intymnego i niektórych używek bo wydaje mi sie że jest to niemoralne . Zaznaczam też że nikt mnie nigdy w dzieciństwie nie skrzywdził.

Gość czekoladka_21
wiesz,ja Cie rozumiem :) Tez mam 21 lat,wysoka,ladna,modelka...mam obecnie faceta,wprawdzie niedlugo ale narazie nie wyobrazam sobie uprawiac z nim sexu,i nie chodzi tu o niego tylko ogolnie..narazie nie jestem na to gotowa.Ja rowniez jestem dumna ze swojego dziwictwa,moj tz to b.docenia...tylko ze ja mam jakies opory zeby to zrobic,bo chcialabym ale najpierw musze pokonac niesmialosc,leki itp. potrzebuje do tego czasu i mysle ze jak juz duzo czasu z nim spedze to bedzie coraz lepiej. Musze sie z tym oswoic :) pzdr

Gość czekoladka_21
ogolnie-sex wydaje mi sie czym wstydliwym ,nie chcialabym powiedziec ze nieprzyzwoitym ale ze wzlg. na to jak bylam wychowywana tak mam zakodowane w podswiadomosci :/ konserwatywna rodzinka,2 pozostale siostry rozniez dziwice chociaz ja najmlodsza:/ wszystko ma na to wplyw i nie jest fajnie ze ja tak sie tego boje..

Tyle złego dowiedziałam się o pierwszym razie i też siostra mi tłumaczyła bo tak strasznie rozrywa jak wchodzi w ciebie..-podałam przykład:( i tak bardzo boli .Kobieta jak głupia musi cierpieć a facet ma z tego radochę i sie cieszy że skorzystał.. Ja nie chce sie nawet przekonywać na sobie gdyż wiem że będe cierpieć nawet uczuciowo będe czuła się jak ścierwo a tez mam wpojony szacunek do własnego ciała i staram się nawet zbytnio nie prowokować swoim wyglądem !

Gość poka fotkę

Gość czekoladka_21
ale z drugiej strony tez nie mozesz przesadzac :) jak bedziesz tak myslec,to nigdy tego nie zrobisz i wogole bedziesz miala potem uraz do sexu. Ja slyszalam rozne opinie-pierwszy raz dla jednych jest b.bolesny dla drugich wogole.Wydaje mi sie,ze to jezeli facet jest doswiadczony to lepiej sobie z tym poradzi. Wazne zeby byc rozluznionym. 90% dziewczyn jest spietych i denerwuja sie jak to bedzie z tad ten bol. Ja musze byc tego pewna na 100% wtedy dopiero to zrobie.Mam do siebie szacunek,dlatego jestem jeszcze dziewica i czekam na wlasciwego faceta i wlasciwy moment :)

Gość kasiaa23
Facet ma radoche i cieszy sie ze skorzystał? Ty po prostu nie trafilas jeszcze na odpowiedniego mezczyzne. ja jak tracilam dziewictwo ze swoim, teraz juz bylym chlopakiem, pamietam ze on na poczatku mowil mi ze bardzo go to kreci ze bedzie tym pierwszym:D Ale nigdy nie odbieralam tego jako poswiecenia ze swojej strony i nie czulam sie wykorzystana. i choc juz z nim nie jestem to i tak nie zaluje niczego. bol byl faktycznie przy samym "wchodzeniu" ale pozniej to juz nic nie czulam-ani przyjemnego ani nieprzyjemnego:)ale i tak glownie pamietam ze rozladowywalismy stresy smiechem i bylo fajnie:)Tobie tez tego zycze ps przypomnialam sobie ze w Twoim wieku tez nie wyobrazalam sobie ze ktos moglby mnie tknąć:) ale 2 lata pozniej tak z dnia na dzien zaswitala mi w glowie mysl ze juz jestem gotowa, dojrzalam do tego po prostu i przy nastepnym naszym spotkaniu TO sie stalo:) pozdrawiam

Gość A myslalas o zakonie
tam bys nie czula takiego naiecia erotycznego jak na codzien...gazety,radia,telewizja,internet...wszystko przesiakniete seksem... :P

Gość tomek 27
mam podobną sytuacje jak Ty. Tez jestem prawiczkiem. Nie jest to wynikiem jakich dziwnych przkonan czy braku mozliwosci pozbycia sie tytulu prawiczka. Nie spotkalem jeszcze kobiety do ktorej poczul tak ogromne uczucie ktore z pewnosci pozbyloby mnie dziewictwa. Bez tego sex jest pusty. pozdrawiam z podkarpacia.