Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Czy to wstyd?

Polecane posty

Gość maturka4
To tylko dowód, że jeszcze nie trafiłaś na tego "swojego", a z byle kim puszczać się nie chcesz, po prostu się szanując. Czyli i ciebie będzie szanować

Gość syyyyy
chwalić takie dziewczyny Pozdro

pss jaki to wstyd?? ja sądzę że zaszczyt:) mało która dziewczyna jest w tym wieku dziewicą i myślę że Twój chłopak lub przyszły chłopak będzie z tego zadowolony:)

Gość wstyd byłby gdybyś
była rozruchana jak co druga dupa w twoim wieku

Gość fssdf
"To tylko dowód, że jeszcze nie trafiłaś na tego "swojego", a z byle kim puszczać się nie chcesz, po prostu się szanując." albo to paszur, ktorego nikt nie chce przeleciec 🖐️

Gość wstyd byłby gdybyś
szacun dla ciebie laska

niby tak, ale wszyscy sie ze mnie smieja :o a szczegolnie kolezanki, ciagle gadaja o seksie , jak to jak tamto, a ja siedze cicho i nie moge nic poiwedzic i sie smieja, ze w ja w wieku 30 lat dalej beda dziewica albo nigdy go nie strace bo sie niby boje itp:o

nie jestem brzydka, wiadomo sa gusta i gusciki,, jednemu sie podobam drugiemu nie, ale nie jestem potworem

nie mam, ale kochałąm sie w jednym przez rok wkoncu miało do czegos dojsc to mu nie staną :o i sie skonczyło

Gość fssdf
zostawilas go, bo mu nie stanal, tak? Super, pogratulowac 🖐️

Gość wstyd byłby gdybyś
->ale wszyscy sie ze mnie smieja a szczegolnie kolezanki hahaha, a wiesz że my faceci się nabijamy z takich łatwych dup rozruchanych? najpierw je jebiemy a potem jak nie patrzą to się z kumplami z nich nabijamy że są łatwe dziwki

aha no to jak nie masz to chyba logiczne że nie będziesz się kochać z byle kim... A koleżanki musisz mieć w czterech literach bo to Twoja sprawa:) Będzie chłopak to kiedyś przyjdzie pora i na sex... Nie ma się czym przejmować:D

ostawiłam go, bo my nie bylismy razem nawet, poprostu kochałam go przez rok i sie zgodizłam bo zawsze marzyłam zeby z nim pojsc do łozka, a teraz on wyjechał

Gość daj spokój żaden wstyd
ja nawet nie miałam jeszcze chłopaka :P to jest wstyd ;)

no widzisz ;) a mnie nawet nie jest z tym tak źle, zwłaszcza kiedy obserwuje chore związki moich znajomych chociaż czasem brakuje mi kogoś do pary ;)

Daj spokój .. W Twoim wieku tak naprawdę jeszcze wiele ludzie nie uprawiało seksu. Wiekszość moich koleżanek straciło dziewictwo w wieku 18 ,19 ,20 lat i nie uważam żeby to było późno poza tym są to zupelnie normalne osoby nie żadne ,,cnotki". A myślisz że wszystskie Twoje koleżanki mówią prawdę ,że nie są dziewicami ? Nie każdy sie przyznaje do dziewictwa jak Ty

asnie tez mi brakuje szczegolnie jak wszyscy sa w paracj a ja sama:o

ja jak stacilam dziewictwo byłam tylko rok młodsza od Ciebie. I jestem bardzo z tego zadowolona , uważam ,że to idealny wiek i nie chciałabym wcześniej

dzieki Desznik:D, ale boje sie, ze jak pozno zaczne to jakis chłopak pomysli, ze jestem lewa

no rozumiem :) ale ja jestem zdania, że lepiej być z nikim, niż z kimkolwiek... czasami, kiedy patrzę na niektóre znajome pary mam wrażenie, ze są ze sobą tylko dlatego, ze nie chcą być sami :o zastanawiam się o czym oni w ogóle gadają? :o ja po prostu czekam aż znajdzie się ktoś, z kim znajdę wspólny język :) tylko powoli zaczynam tracić cierpliwość :P co do seksu, to moze to troche konserwatywne, ale ja czekam do ślubu. Nie potępiam tych, którzy robią to przed, ale ja mam takie właśnie zasady i ich się będę trzymać :) więc pomyśl za jakiego dziwoląga uznałyby mnie Twoje koleżanki :P ja na szczęście mam normalne, którym to zwisa kto kiedy zaczyna swoje życie seksualne, każda patrzy swojego nosa i tak powinno być :)

ja az tak konserwatywna nie jestem, chociaz niektorzy sa zdania, ze ja dupy nawet po slubie nie dam, a to troche dołujace, i sie zastanaiwma czasm czy na zkonnice nie isc, czy ja w ogole normalna jestem:o

jak widzisz, ja jestem bardziej konserwatywna, a nie uważam się za nienormalną. w zasadzie może trochę źle się wyraziłam, bo moje poglądy nie wynikają z konserwatywności (bo w zasadzie na wielu płaszczyznach mam dość liberalne poglądy) tylko z wyznawanej wiary. a koleżankami się nie przejmuj. Byłabyś kretynką, gdybyś się przespała z jakimś facetem, tylko dlatego, że się z Ciebie koleżanki śmieją. do zakonu nie idź :P zakony są głupie ;)

seks to każdego prywatna sprawa, coś intymnego, więc powiedz koleżankom, żeby pilnowały swojego nosa, zamiast go wtykać w nieswoje sprawy :O nie wiem, jakim debilem trzeba być, żeby się na lewo i prawo chwalić tym, że się uprawiało seks albo komentować cudze życie seksualne, ta młodzież teraz to normalnie jakaś banda kretynów :P