Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floridas

otyłość a miłość?

Polecane posty

Gość floridas

czy znacie grube osoby ktore maja super fajnych facetow ? czy tucznik ma szanse tylko na tucznika?

Ja znam! Parę przypadków. Grube koleżanki, ładne i te brzydsze mają różnych chłopaków - przystojnych, tych mniej... Niektórzy mężczyżni lubią ciałko :P No i charakter też się trochę liczy :D

znam taką parę. Chłopak super a dziewczyna waży ponad 100 kilo i ma 163 cm wzrostu. W tym przypadku to przesada, bo dziewczyna nie dba o swoje zdrowie. Chłopak prosił ją, żeby schudła, bo ma problem z wejściem na 1 piętro...nie mówiąc juz o seksie. No cóż...laska na tematy z odchudzaniem reaguje w ten sposó: 'jak Ci się nie podobam to znajdź sobie inną' i zaczyna jeść jeszcze więcej. Wiem, bo mój przyjaciel ma właśnie taką dziewczynę.

Gość iiffoonnkkaa
A ja znam taką parę. Mój kuzyn mega przystojny i w ogóle super facet ma otyłą dziewczynę i są bardzo szczęśliwi.

Gość bnjh
na kafe znaja takich przypadkow mnostwo, ciekawe ze w realnym zyciu jest ich bardzo malo :P

Nikt nie pisał że zna takich przypadków mnóstwo :P Wszyscy pisali że znają kilka lub jeden ...:P

Nie jestem pięknością ani ideałem ani chudziną, a miałam naprawdę skarb.

Gość No wiec wlasnie ja jestem
gruba, a mam bardzo atrakcyjnego partnera. Tusza nie jest wina moja, a choroby i stylu zycia na ktory nie mam wplywu, poki nie zmienie pracy. Poznal mnie jako grubasa, a uwiodly go ponoc moja inteligencja, charakter a i uroda ktorej dopatrzyl sie mimo 79 kg orzy 163 cm ;-)

Gość ja nie znam
choc znam fajne "grubsze" pary ale u nich wraz z wiekiem wzrasta masa obojga;)

Gość znam osobiście taką parę
3 lata po slubie, ona - olbrzymia ( jej udo jak moje dwa) , piersi potęga...zawsze taka była od dziecka praktycznie bo tak ja pamiętam , w tej chwili ma 26 lat jej mąż to cóż ... takie maleństwo. Byli pare od szkoły , raczej szczęśliwi ( tak wyglądaja ).

Gość znam osobiście taką
dodam tylko że dziewczyna z przesliczną buzią , piękne duże oczy , ładny uśmiech i ogólnie przesympatyczna tak ze nie dziwie sie że on ja tak kocha . zresztą mówił publicznie ze zawsze marzył o duzej kobiecie.