Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromka czerstwego chleba

jak odzyskac faceta kiedy on jest z inna ale z przyzwyczajenia??

Polecane posty

wstan o 3 nad ranem... naga przed lustrem wysmaruj sie kocia krwia... i wypowiedz 3 razy Ja, (imie i nazwisko) chce byc z (imie i nazwisko ofiary) . nastepnie przebiegnij 3 razy wokol domu o swietle ksiezyca. masz jak w banku.

Gość lisicali
nie opowiadaj takich rzeczy bo dziewczyna zarznie jakiegos bezdomnego kota przez ciebie :P :D

no własnie on jakos nie bardzo sie z nia obchodzi. nie kocha jej tak jak kochał mnie. kiedy patrzył na mnie to miał te maslane oczy o których mowa. był sodki, sexy i wszystko co dobre. w dodatku jest ze siksa która rozwaliła nasz zwiazek. wtedy nie wiedziałam co trace, wiec nawet sie cieszyłam , że nie bedzie sam. dzis brakuje mi go ( jak go widze, jak go nie widze to leje na to) czyli co to moze byc?? KOCHAM WSPOMNIENIA O NIM??

nie jestesmy razem od 2 lat a on ma teraz 22 . a niedawno chciał sie ze mna przespac ( eksploatacyjnie dal odmiany) ale rozmiekczył mnie mimo iz propozycja nie była owiana zbytnim szacunkiem. sama nie wiem co jest grane

nie nazwałabym tego desperacja, to moja wielka miłosc. byłam jego pierwsza miłoscia a on moja wiec desperacja o nie

własnie napisał mi esemesa wiec co to jest olewka????cos ma do mnie, ze pisze ze sie martwi że pamieta

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Moja dobra koleżanka zachwalała mi wróżkę Diane, pomogla jej w powrocie chłopaka. Ja tez posłuchałam jej rad i jest duża poprawa w moim związku.