Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -z-oz

niemowlak nietypowo się zachowuje - już prawie tydzień

Polecane posty

Gość -z-oz

non - stop oblizuje swoje rączki sprawia wrażenie jakby chciał ssać, jednak szybko po przystawieniu butelki przestaje, wypluwa także smoka, połozony na plecach przekręca się i szuka czegoś co mógłby ssać do tego marudzi :/ myślałam że jak nie mleko to herbatka (sąupały) ale to nie załatwiło sprawy.. wije się i marudzi jednym słowem a ma dopiero 3 miesiące...

Gość taaja
oj swędzą dziąsła,będą ząbki wychodzić.:)

Gość -z-oz
ech, no tak tylko czekalam az ktos to potwierdzi ;-) takie malenstwo nawet porzadnie gryzaka nie uchwyci...

Gość -z-oz
czyli 2 miesiace z glowy :D ? chcialam dodac ze dzidzius rowniez mnie szczypie, zupelnie jakby go cos bolalo...

Gość taaja
mojej córce piewszy ząbek wyrzynał się 5 miesięcy,to se pomyśl co ja przeabiałam. a jak już wszedł,to zaczęły następne.:)

Autorko, to całkiem normalne że 3 miesieczny dzieciaczek zajmuje sie swoimi piastkami. Nie ma w ty m nic niepokojacego... Sama mam 3,5 miesiecznego synka i było to samo, wkłada raczki i sobie je ssa... woli paluszki, dłonie niz poki co gryzak. Na poczatku myslałam ze jest głodny...ale... karmie butla wiec nie da sie by był głodny... chociaz po długiej przerwie miedzy jedzeniami wkladał raczki wiec kilkakrotnie podawałam mu butle to sie usmiechał i nici z jedzenia... ząbki, moga już iść ale nie muszą, spokojnie ;)