Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze widze widze

moje obserwacje

Polecane posty

Gość widze widze widze

na kafe zadna mama nie pozwala siadac dzieciom do kompa, nie pozwala oglądać bajek ani nie podaje parówek:):) dzieci kafeteryjnych mam jedzą tylko jogurty naturalne i produkty z upraw ekologicznych, bawią się wesoło w pacynki ze swoimi mamusiami cały dzien. A mamusie to jednoczesnie kobiety biznesu, spełnione zawodowo, doskonałe kochanki, żony, kucharki matki tez oczywiscie. Zawsze mają czysto w domu i pachnie cynamonem i świerzo pieczonym ciastem. One też w nienagannej wryzurze i gustownym ubraniu są zazwyczaj w 10 miejscach na raz, podjadając ciemne pieczywo suto obłożone twarogiem i sałatą. Bez masła ;)

Gość MonikaKow
Hehe :)

Gość kocur urodziłaś już

a ja gratuluje podebrania cudzego tekstu. zresztą mojego ale pisanego na pomaranczowo jako nie kafeteryjna mama

Gość ale to już było....
ten temat był kilka dni temu. po co zakładasz taki sam po raz drugi i zaśmiecasz??? Trzeba było tamten poodbić i już

Gość melooooonn
co to jest wryzura?

Gość mojesugestia
zgadza się, tylko nie rozumiem jednego, że niby wszystkie matki takie idealne, a mamy tyle dzieci w domach dziecka, w rodzinach zastępczych, gdzie matki tych dzieci żyją, to nie są dzieci sieroty. I co, matki mające idealnych partnerów, dużo pieniędzy a dzieci pomimo tego w/w instytucjach zastępczych. Coś tu nie gra. Niestety mamy matki pijaczki, matki dające tyłka komu popadło itp. taka jest prawda.

no ja pisałam to mocno ironicznie więc chyba nie zrozumiałaś o co biega skoro o domach dziecka piszesz Anka mordo ty moja 👄 z jęzorkiem dla ciebie ;)

Gość no to prawda
a reszta mam wypisuje takie glupoty jak ty..to znaczy mamy ladujace w 3mies bobasy ziemniaki, karmiace dzieci parowkami i mielonymi z tesco,danonkami, w ufajdanych podkoszulkach, pozdzieranych tipsach, na utrzymaniu meza i rodziny, wiecznie narzekajaca, zmeczona, ledwo dajaca sobie rade z praniem..i prasowaniu nie wspomne... zazdroscisz? ze sa kobiety, ktore zyja tak jak ty napisalas............ bo wychodzi na to ze po dziecko w domu=kataklizm=kobieta umeczona zasatanow sie kobieta nad swoim marnym poziomem cynizmu

o klawiatura mi padla Ł= i skad wezme nową. Z zasiłku nie starczy :) taka jestem umeczona i mam sajgon w domu ale mimo wszystko znajduje czas na logowanie się w 10 miejscach na raz :)

Gość o ludzie a to
??? "świerzo" co to ma być ???:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość i jeszcze jedno
kafeteryjna matka nie wie co to poczucie humoru i ironia, wszystko odbiera dosłownie.:classic_cool:

jako tuman robie tez byki zadziwiające ze jeszcze pare dni temu, gdy pisałam to na pomaranczowo były same ochy i achy :)