Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoooooooooooooooooo123

mówią, że to nie Duch Majkela w tym słynnym filmie

Polecane posty

tylko coś innego - CIEN PRACOWNIKA na ścianie. Wierzycie w to? Ja wiem, że diabeł istnieje, a gdzie mógł niby trafić Majkel? Cały majątek przeputał. Choćby za to do piekła.

ladaco-->:O:O:O:O:O:O:O:O:O pewnie zrobili to celowo:P:P:P:P

Ja to w tym Majkelu nie rozumiem na pewno czegoś nad czym on się nigdy nie zastanowił penwie - bo po co - tyle miał kasy - zwłaszcza w najlepszych latach - jak król POP może mieć wszystkich swoich fanów w dupie. Tego nie umiem pojąć. Zamiast się na nich otworzyć to on się zamknął, a oni mieli chodzić na koncerty. Chyba za to, że śpiewać nie umiał tak się wyżywał. I witać go mieli , ale poza tym byli mu do niczego niepotrzebni. No żeby bilety mu kupić. Nie wiem... taki wieśniak w sumie. Król POP.

Postanowiłam go trochę odkłamać w swoim blogu. On miał chorobę płuc. Dziś znalazłam zdjęcia jego palców. MOIM ZDANIEM on jak sie zaczął wybielać chemicznie ZDROWY CZŁOWIEK!!! to musiał dostać alergii - zaczęło się coś jak łuszczyca - no najpierw niby go zdiagnozowali vilitigo, ale miał i LUPUS. Wiecie jak lupus wygląda? Coś ala łuszczyca. I to postępowało. Zostawały przeszczepy skóry, cała twarz sie rozlatywała. Zero słońca. On sie zamienił w wilkołaka i był jednym wielkim wyciem z bólu. Po prostu nikt nie wiedział, że tak się to może skończyć. Ale jest ten taki na wózku nie? On też taki miał być. Na dodatek się oparzył przy produkcji coca-cola reklamy - i też wszystko podrażnił - całość skóry. Przy okazji okazało się, że ktoś w rodzinie miał vilitigo. Melanina przeczytałam jest w naskórku i skórze właściwej. Zależy co przyjmował przez chory naskórek najpewniej podrażnił chemicznie cały układ nerwowy. Czemu w połowie płonął a w połowie był zimny przez śmiercią. Przecież przy anoreksji jest ziębica. A stwierdzono, że był chory umysłowo i umarł na typową chorobę anorektyków - ustanie akcji serca. Ale miał też chorobę płuc - chorobę lupusa stwierdzonego u niego w latach 90tych. I chyba to jest cała prawda o Majkelu a nie jego koncerty. I kasa.

Gość ada_97
stoooooooooooooooooo123 nie ma czegoś takiego jak wybielanie skóry :D Jackson miał bielactwo nabyte. Wejdź sobie na wikipedie i zobacz dział o chorbach. będziesz mądrzejsza :D

niestety zgadzam sie ze nie ma czegos takeg jak wybielanie skry tylko czemu La TOya jest tez jasna?

Gość Jpmbjd
chory umyslowo? co ty pieprzysz? poza tym nie wybielal sie specjalnie. najwyzej probowal zniwelowac te plamy. nie ma wybielania

Gość J_Loooooo
rany znowu schizko piszesz te farmazony :O LUDZIE IGNORUJCIE TA IDIOTKE!!!!!!!!!!!!!!