Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wchodzę

Jak zawrócić byłemu w głowie żeby znów za mną szalał ?

Polecane posty

Gość wchodzę

No właśnie da sie coś z tym zrobić ?

Gość wchodzę
życzę powodzenia ;]

ty chyba jesteś byłą mojego narzeczonego :P ona też ma takie niecne plany :P

Gość wchodzę
nie nie na pewno nie jestem :D

Nie zmusisz go żeby się w Tobie zakochał :P

Gość wchodzę
fakt. wcale nie zamierzam tego robić . Ale na pewno da sie go jakos zachecić

hehe :) nie doradzę nic, ale mogę dużo odradzić, bo taki przypadek znam z autopsji :) mojego Kochanego była co chwilę do niego pisze na naszej klasie (choć już teraz nie, bo ją zablokował), sms-y pisała (ale zmienił nr), wydzwaniała z zastrzeżonego (już nie :P) groziła, że mnie zabije, pisała do mnie, żebym uważała na jej ulicy . Teraz rozsyła ludziom fotomontaż: Jej zdjęcie i jego w serduszku :) Ale ja tam ma to gdzieś, wszyscy wiedzą, że ona jest niezrównoważona. Cięła się i wgl. Odradzam takie metody, bo mojego Faceta strasznie to wkurza, i pewnie każdego by wkurzało.

Wyeksponuj przed nim to co w tobie kochał ;) Przypomnij mu jakie z ciebie cudo. Nic więcej nie możesz zrobić... A mogę spytać dlaczego zerwaliście? Bo to ma dla twoich planów istotne znaczenie.

Gość wchodzę
zerwaliśmy hmm ta dobre pytanie . Rozstaliśmy sie w sumei z dnia na dzień bo on stwierdził że to juz nie to samo co napoczątku ;]

Bo jeśli mu się znudziłaś to nie wiem czy masz jakieś szanse skoro wie co go może czekać. Uważaj,żeby cię nie wykorzystał z nudów i później olał.

Gość wchodze
to znaczy ja powiem tak . On sam nie wei czego chce taka jest prawda ;d Dlatego chce mu udowodnić że to co zrobił było błędem. Zacznijmy jeszcze od tego że odkąd nie jestesmy razem on sie cholernie zmienił z niewiadomych przyczyn.

No więc jak chcesz to do dzieła :) Już raz go uwiodłaś,drugi też ci się uda ;)

Gość buba125
po co ci bylo? nie lepiej zawrocic w glowie komus nowemu? a jak juz musisz to nic tak na faceta nie dziala jak zazdrosc. znam ze 3 pary ktore sie pogodzily jak dziewczyna znalazla sobie innego. inna historia ze po jakims czasie znowu zaczelo im sie psuc. takze odradzam, lepiej znajdz kogos innego i przestan myslec o byłym bo z nimi w zasadzie człowiek jedyne co ma to rozczarowanie.