Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgyeu

przyznalam sie do zdrady

Polecane posty

Gość dgyeu

zdradzilam go w piatek w nocy... zadzwonil do mnie w sobote rano i pwiedzial ze cala noc nie spal, nie mogl usnac, byl jakis niespokojny i rozdrazniony. pomyslalam sobie ze ma niezla intuicje...przyznaam sie ze go zdradzilam, o maly wlos mnie nie uderzyl... strasznie sie czuje, ciagle mi wysyla dziwne smsy, wyzywa mnie a ja po porstu go przestalam juz dawno kochac...

Gość przykre..
czemu wczesniej nie odeszlas, skoro przestalas go kochac dawno ? zal faceta, bo to boli.

Gość to ja autorka topicu
nie potrafilam, jestem malo stanowcza, ale jak powiedzial mi ze nie spal cala noc wtedy gdy go zdradzilam rozplakalam sie i mu powiedzialam, cos wemnie peklo :(

Gość i co zamierzasz
teraz zrobic?

Gość to ja autorka topicu
powiedzial ze mi wybaczy to, zebym dala mu jeszcze jedna szanse,,,a ja nie wiem co robic :(

Gość
Jezeli go nie kochasz to daj sobie spokuj,nic na sile bo i tak nic z tego nie bedzie .Bedziecie sie tylko tak szarpac nie potrzebnie.Decyzja oczywiscie nalezy do ciebi.Powodzenia.

za zdradę powinnaś zostać starą panną za kare , a koleś za to ze jest takim dupkiem , że jeszcze chce ci wybaczyć ,powinien kobiety widzieć tylko na plakatach

Gość Doświadczony 33
Kobiet nie warto kochać tylko trzba je dupczyć. Dwa razy w życiu bylem naiwnaikiem, też wybaczyłem. To nonsens. Kobiety nie potrafią kochać .