Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka343

plamienia a tabletki anty

Polecane posty

Gość kaka343

od 29czerwca( 1 miesiaczka) zaczelam zazywac 1 raz w zyciu tabletki anty novynette 1 tablt wzielam w 1 dniu okresu a on powinien sie skonczyc tuz po ok 6dniach natosmiast trwa i trwa!!!az do tej chwili.....czy cos jest nie tak jak myslicie??czy to normane?zastanawiam sie czy by ich nie odstawic moze by to minelo..pomozcie prosze.

Gość cherly
u mnie krwawienie trwalo przez pierwsze dwa miesiace:) nie odstawilam, lekarz mowil, ze tak moze byc przy pierwszych tabletkach

a przeczytałaś ulotkę? jest w niej info, że plamienia mogą trwać do 3 opakowań. mi pierwszy okres skończył się po 2 tyg. a jak teraz przerwiesz to dopiero namieszasz

Gość kaka343
czyli radzicie nie przerrywac??? i to ze mam taki niby okres to normalne? ja juz tu od zmyslow odchodze....

normalne, czytaj ulotkę zaraz. mi przez 3 opakowania przeciekało. teraz jestem na 4 i czekam co będzie. na przerwanie jest za szybko, bo w końcu to nie jest żaden nagły objaw, tylko wyraźnie w ulotce opisany

Gość kaka343
upupup

Gość kaka343
a jesli odtsawie tabletki to cos bedzie nie tak? te plamienia znikna?

dziewczyno przeczytaj ulotke wyraznie pisze ze do pierwszych 3 opakowan moze utrzymywac sie plamienia, organizm musi sie przyzwyczaic do hormonow a jak przerwiesz to tylko namieszasz i rozlegulujesz sobie cały cykl

Gość kaka343
a jesli wytrwam do konca opakowania i odstawie tabletki po tym jednym opakowaniu to cos sie stanie??czy te krwawienia-plamienia mina??

przeczytałaś tą ulotkę czy nie? jak odstawisz to może się dopiero rozbujać, albo wprost przeciwnie, tego nikt nie wie. fakt, że zrobisz mocno głupio, no ale twoja decyzja. plamienia nie są motywem do odstawienia, nie przy pierwszym opakowaniu

Gość sfaf
Ile ty masz lat dziewcze? na kafe czytać umiesz, a ulotek nie? jak juz sie na tabsy zdecydowalas, to trzeba byc konsekwentnym! zajrzyj ciemnoto w ulotke a nie panikuj jak ta glupia. jak po 3 opakowaniach bedziesz miec takie jazdy, to wtedy gnaj do ginekologa z problemem, a nie teraz!

odstawiajac teraz tabletki rozlegulujesz sobie cykl, nastepna miesiaczka moze pojawic sie w terminie ale nie musi, wtedy bedziesz panikowac z reszta brac tabletki tylko miesiac i rzucic przez plamienia to głupota