Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem po

okres po tabletkach poronnych

Polecane posty

Gość ja jestem po

hej, mam pytanie do dziewczyn, ktore zdecydowaly sie na aborcje za pomoca tabletek wczesnoporonnych: kiedy wystapil u was normalny okres "po"? wzielam mifegyne 15.06, a dzisiaj zaczyna mi sie lekkie jasne plamienie jak tuz przed okresem. myslalam, ze bedzie najwczesniej po 4 tygodniach. (2 kontrole u lekarza - wszystko ok) jak to bylo u was? dzieki za rzeczore odpowiedzi!

Gość malenkaxxxxxxxxxxxxx
gdzies juz jest taki topika chyba po miesiącu normalnie miesiaczkujesz

Gość ja jestem po
dzieki za odpowiedz, Malenka! nie znalazlam niestety topiku, o ktorym piszesz. u mnie to 24 dzien (liczac od wziecia pierwszej dozy) wiec mogloby sie zgadzac, zwlaszcza, ze przeciez nie musi byc owulacyjny... fajnie jakby jeszcze ktos, kto ma to za soba sie wypowiedzial

Gość zojkaa
ja tez jestem po, własnie usg potwierdziło ...

Gość jojjjjjjjjjjjj
oby was pokarało ciężką chorobą, kalectwem czy tragedią życiową !!!

Gość zojkaa
mizoprostol + mifepriston - zlikwidowli nam stronę...zacofanie w tym kraju totalne... Dziewczyny z tego tematu zapraszam tutaj , bge co u ciebie? Ja zamowilam zestaw na stronie womenweb mizoprostol + mifepriston za 70 euro, dostalam przesylką po 6 dniach, krwawienie po przyjęciu, tydzien po przyjęciu usg dopochwowe potwierdzilo poronienie-własnie dzis. To sie da zrobic , piszcie dziewczyny :)

Gość jojjjjjjjjjjjj
i z czego się cieszysz - jeszcze będziesz płakała w życiu.. ty nowoczesna morderczyni

Gość zlotowłossaaa
zojka jednak sie udało? :) super... oby tylko nasza druga koleżanka się odezwała:) bałaś sie nie:) czyli opisujac nie było tak strasznie? który tydzień? to był?

Gość zojkaa
zlotowlosa? nie przypominam takiego nicku, jaki mialas wczesniej? mam kontakt z dyte na gadulcu, wspieramy sie mocno , ona czeka na przesylką z WOW. Ciekawe co z ewitrą, straszyla ze sie powiesi... szkoda dziewczyny, mam nadzieje ze jednak jakos sobie poradzila...