Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowa mi pękaaaaa

moj facet mieszka z ..................

Polecane posty

Gość glowa mi pekaaaa
ja sie jego nieboje.tylko sytuacji kiedy bedziemy sam na sam w domu.Ja dawno niebylam tak blisko z facetem.A jak bedzie sie chcial calowac a niedaj ludu bedzie mial ochote na cos wiecej.Ja niemoge.Sex nie.

Gość coco channel
ale obciach - zenada

wez dziewczyno wyluzuj 2 tyg go znasz i juz mieszkac:o? slub tez juz bys chciala? zebyjuz kogos przywiazac:o? sory ale brzmisz jak desperatka

Gość daliscie sie nabrac jakiemus n
przeciez to prowokacja!

Gość no przeciez
albo autor/ka sam/a prowokuje albo ktos sie pod nia podszywa i miesza. Poza tym co to maja byc za opinie, ze kobieta z dzieckiem ma sie cieszyc, ze ktokolwiek sie nia zainteresowal. W jakich czasach my zyjemy? Zadna kobieta, z dzieckiem czy bez, nie jest skazana na laske faceta. Co do mieszkania z rodzicami i jeszcze w jednym pokoju z bratem - chlop ma 25 lat, jest samodzielny, powinien sie rozejrzec za wlasna norka. Nie wyobrazam sobie mieszkac z rodzicami w tym wieku. To porazka. Jeszcze zeby chociaz miec swoj wlasny kat, ale tak.. o nie. Facet moze lubi miec ugotowane i posprzatane przez mamusie. To najbardziej prawdopodobne. Autorko, o ile nie prowokujesz, niech on sie najpierw usamodzielni a potem pomysl, czy mozecie razem zamieszkac. Nie, zebys musiala przejac role mamusi.... pozdrawiam

Gość glowa mi pekaaaa
Ale ktos sie po demnie podszywa- ubawilam sie po pachy.Takznamy sie dopiero 2 tyg. ale niechodzi mi o to zeby razem zamieszkac.Przeciez my prawie sie nie znamy.Tylko zastanawia mnie ze dorosly facet w tym wieku mieszka nadal z rodzicami.

Gość 25_06_2009
widzisz autorko, oceniłas go po tym co zobaczyłas. nie znasz go i nie wiesz dlaczego mieszka nadal z rodzicami. Moze ma jakies problemy( chory brat, mama, tata ) , moze pomaga rodzicom i nie stac go na 'samodzielnosc'. To ze go oceniłas niezbyt dobrze o Tobie swiadczy. A teraz odwrócmy sytuację...on zastanawia sie dlaczego Ty w tak młodym wieku jestes sama i w dodatku z dzieckiem. Nie twierdze ze jestes gorsza , bo nie jestes ale on moze sie zastanawiac co z Toba nie tak?? Moze wpadłas z kims w dyskotece ( co bys wiadczyło ze jestes puszczalska) , moze sie rozwiodłas bo masz wstretny charakter a moze po porstu facet okazła sie ch**** On zapewne tez tego nie wie a moze tak pomyslec... wiec zanim kogos ocenisz moze warto go lepiej poznac?? zastanów sie

Gość prowocationn
prowokejszon jak nic. wakacje są i dzieci sie nudzą