Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zx17

mam troje dzieci

Polecane posty

jestem mamą trójki dzieci- samych dziewczynek. najmlodsza ma 5 miesięcy. nie chcę juz więcej być w ciązy. czy któraś z was jest w podobnej sytuacji , jak sobie radzicie z lękiem przed kolejną ciążą, z antykoncepcją, z gromadką dzieci?

Gość dla Ciebie to juz
tylko szklanka wody zamiast! nic juz we lbie ni ma tylko sex! narobic dzieciorow a potem sie martwic co zrobic z taka gromadka..

Gość ty powaznie pytasz
o antykoncepcje???

Moze sie kobieto do ginekologa wybierz porozmawiac o problemie a nie zakladasz na antykoncepcji tematy: "kupie tabl antykoncepcyjne" lub wyrazasz chec zakupienia takowych w kazdym zalozonym juz temacie "sprzedam cilest/evre/yasminelle". Chcesz uzywac tabl anty na wlasna reke? To ja ci wroze nastepna 3 dzieci + zharatane zdrowie :o ile masz lat i na jakim stopniu rozwoju umyslowego sie zatrzymalas?

Gość sandranikola
hej ja tez mam trojke dzieci sa w wieku 6 lat ,4 latka i 15 misiecy.Wszystkie dzieci były plannowane .Stosujemy stosunek przerwany i jeszcze nie zaliczylismy zadnej wpadki .

Gość muzykkk
troje dzieci, o nie, mam jedno i dosyć, skąd to tyle forsy wziąśc na ich utrzymanie, przecież to trzeba przynajmniej mieć z 8 tys. netto dochodu.