Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz Gajos

Sa tylko 2 rodzajje kobiet !

Polecane posty

Gość Janusz Gajos

Nie bede ci tu truł jak wiekszosc bab na forum - bo to pedalskie zajecie, ani nie bede zaczynal nowego watku bo nie jestem pedałem ...Co tu duzo gadac....kobitka potrzebuje ostrego rzniecia tak ze 4-5 razy dzinnie. Tak sie sklada ze to kobieta jest bardziej napalona niz facet i mzoe bez przerwy bo jest 'gotowa'. Makrus...powinienes sprawic swojej kobiecie ostre walenie wraz ze zrobieniem gały z finalem na cycach (lub w ustach-do wyboru) włacznie. Jak ja zmeczysz to nei bedzie miala sily na gderanie i da ci wolna reke. A TERAZ DO WSZYSTKICH KOBIET: wszystkie słoniny dzielimy na dwie grupy: GRUPA A: te ktore maj dystans do siebie,otoczenia,ludzi i sa wymarzone do wspolzycia. Niestety prez to sa czesto zaniedbujace sie, troche frywolne i czlowiek sie w nich nie zakoch*je GRUPA B: zadufane xiezniczki co nie widz anic procz czubka sowjego nosa i swojego rumaka. Niestety, w takich chlop sie zakoch*je bo czesto sa bardzo ladne,tajemnicze,zadbane itp. KOBIETA ALBO ZYCIE - wybor nalezy do ciebie!! P.S. Polecam ksiazke ''Z poradnika Prawdziwego Mezczyzny'' - Krzysztof Natkaniec

Gość zgadza sie
tylko do tego rziecia 4-5 razy dziennie potrzeba odpowiedniego kochanka a nie pana Mieczyslawa w dresie przed tv. swoja droga ciekawe ze z dobrym kochanjiem kobiety daja po gaciach ile sie da a jak ze swoim to juz glowa boli.

Gość a dlaczego zaraz
Z treści posta wynika, że to raczej Marusia Ogoniok go napisała. :D

Gość masz rację są tylko 2 rodzaje
1. Warte chuja. 2. Chuja warte.

Gość sa tylko 2 rodzaje gachow
1.dna jak autor 2.w miare normalni

Gość frufru
"Janusz Gajos - Nie bede ci tu truł jak wiekszosc bab na forum - bo to pedalskie zajecie, ani nie bede zaczynal nowego watku bo nie jestem pedałem" powiedział autor zakładajac nowy wątek :D