Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna wiśniewska

Biuro podróży Mój Londyn

Polecane posty

Gość anna wiśniewska

Witam znalazłam świetną ofertę tej firmy na wyjazd wakacyjny dla dzieci, lecz nic nie słyszałam o tym biurze. Może ktoś się z nim zetknął, bardzo proszę o opinie.

Gość anna wiśniewska
Oczekuję powaznych odpowiedzi.

Gość Danisia
Witam jest juz po czasie kiedy pytanie bylo aktualne ale odpowiem Tobie i tak czy tak Moje dzieci byly z a firma w Koobrzegu i przyjechaly bardzo zadowolone To chyba o czym swiadczy Pozdrawiam Wszystkch

Gość Zium
Wg mnie to uczciwa firma.

Gość Madzie
Witam serdecznie, powiem tak są firmy takie jak www.mojlondyn.pl która zorganizuje bezpieczny i ciekawy wypoczynek za naprawde świetne pieniążki. Polecam to jedna z niewielu firm, dbająca o dzieci i o nasze portwele :) POLECAM

Gość Denio
Witam, jeżeli chodzi o biuro mój londyn to panuje tam straszny rozgardiasz. Jechałem z nimi na sylwestra do Słowacji w Krakowie zbiórka i jest 5 autokarów ganiają Cię z jednego do drugiego kierowcy nic nie wiedzą przewodnik sam nie wie gdzie ma wsiąść... Ale podsumowując to dojechaliśmy i nawet było b.fajnie gdyby nie ta organizacja to bym napisał ze było świetnie. Pozdrwiam.

Znam to biuro Mój Londyn z Krakowa, koleżanka z pracy wysyłała z nimi dzieci na letni wypoczynek. Po przyjeździe nie słyszałam aby mówiła coś złego na ich temat sama żałuje wyboru innej firmy Kogito - porażka zapłaciłam kosmiczne pieniądze a dzieci po kilka razy dziennie dzwoniły do mnie z płaczem że chcą wracać!

Gość mada1234
w stosunku do mojej osoby biuro zachowała sie bardzo fair, musiałam zrezygnować z wyjazdu -nie było żadnego problemu z anulowaniem rezerwacji i zwrotem pieniędzy , poza tym bardzo miła , uprzejma obsługa, mimo, że najadłam sie strachu, że potrącą mi 30% za rezerwację okazało się, że wykazali sie bardzo duża wyrozumiałością mojej sytuacji, nie było żadnego problemu z anulowaniem rezerwacji -POLECAM !!!!!

Gość Twardo
Miałem podobna sytuacje z nimi 2 lata temu jadąc na sylwestra nie było problemu ze zwrotem pieniazkow a w zeszłym roku dzieci były w Darlowie z Moj Londyn Polecam ich warto

Gość Daniusia Garwolin
Moje dziecko wraz z dzieckiem kolezanki bylo z ta firma w Mikoszewie Dzieci przyjechaly zadowolone i radosne Polecam zar. miejsce Mikoszewo jak i organizatora z Krakowa Danusia

Gość gość
STANOWCZO ODRADZAM!!! Sylwester odwołany na 12 h przed planowanym wyjazdem! Zostaliśmy bez planów sylwestrowych. Rzekomo odwołane ze względu na planowane zamachy terrorystyczne, a jednak z innych miast wyjazdy się odbywają!! Jak najdalej od BP Mój Londyn!!

Gość pppiotrrr
UWAGA Ostrzegam rodziców wysyłających swoje dzieci na obozy i kolonie organizowane przez firmę Mój Londyn Moje dziecko pojechało na obóz organizowany przez tą firmę do Rewala. Był to obóz kładowy. Syn wytrzymał tam trzy dni. To co zobaczyłem kiedy przyjechałem po dziecko sprawiło, że bez zastanowienia zabrałem je z obozu. Pokoje w których mieszkały dzieci to stare brudne sale klasowe , pozarywane tapczany, pościel tak brudna i porwana że szkoda by psa aby pod tym spał , szafki połamane a na podłodze latały karaluchy. OCHYDA !!!!!!! Więżniowie mają lepsze warunki w celach niż dzieci na tym obozie .Muszę dodać że nie tylko ja zabrałem swojego syna .Dzień wcześniej ( po dwóch dniach) rodzice też zabrali swoje dziecko W dniu kiedy odbierałem syna cała sprawą zainteresował się sanepid.Dzieci skarżyły się także na bule brzucha po spożytych posiłkach. Wiele dzieci stołowało się na mieści aby uniknąć dalszych problemów żołądkowych. Z powodu braku słonecznej pogody dzieci siedziały w tych obskurnych pokojach zamiast mieć zorganizowane jakiekolwiek zajęcia . OSTRZEGAM!!!!! Szkoda naszych dzieci, nerwów i pieniędzy. Posiadam zdjęcia które stanowią poparcie mojej opinii Zainteresowanych proszę o kontakt

Gość gość
Moje dzieci rowniez przebywała w tym roku na koloni w Rewalu ,z biura Mój Londyn.Najbardziej bulwersujacą rzeczą było to,że w tym samym obiekcie piętro niżej były umieszczone dzieci z Mops-u,a ich wychowawcy kompletnie sobie z nimi nie radzili.Natomiast sam obiekt był ośrodkiem poprawczym dla młodzieży,co oczywiście nie bylo podane do naszej wiadomości w momencie gdy byliśmy zainteresowani ofertą.Ogólne przeklamanie i naciaganie.Warunki fatalne ,brud i smród. Dzieci niedopilnowane ,jedzenie fatalne .Pan Artur Kubica pelnil funkcję nie tylko właściciela biura i organizatora koloni.Był również wychowawcą,zaopatrzycielem,sklepikarzem,ratownikiem i Bóg wie kim jeszcze .Stanowczo odradzam te biuro .Całe szczęście że dzieci miały wpojone zasady które wyniosły z domu ,inaczej przypadły by z kretesem.

Gość gość
oj niestety te najgorsze opinie się potwierdzają ... oszczędza się nigdy 200 pln ale warunki ...... szkoda gadać ... program .... "deszcz spowodował zmiany w układzie zajęć na sali gimnastycznej - siła wyższa" chyba dlatego że innych gdzieś trzeba było pomieścić ... ogólnie to "Szybko Tanio i byle jak " jeśli ktoś tak lubi to się nie zawiedzie

Gość gość
Nie zgadzam się z opiniami powyżej,Moja córka wróciła wczoraj z kolonii z Rowów która organizowało biuro podróży Mój Londyn ,jedyne co możemy napisać to zachwyt i jeszcze raz zachwyt,córka jeździ na kolonie co roku i mówi ze to była najlepsza kolonia na jakiej była,wszystko zorganizowane,kontakt do wychowawcy podany,kontakt z kierownikiem kolonii idealny,informacje udzielone wyczerpująco i miło,dzieci nie nudziły się ani jednego dnia,czas całkowicie zagospodarowany!!!!!Opiekun Pan Tomasz prze sympatyczny człowiek ,prosiłam go o interwencje ponieważ wyszła nie miła sytuacja pomiędzy dziewczynkami i załatwił ja bardzo dyskretnie i w profesjonalny sposób!!!!Jesli chodzi o pokoje to biuro niczego nie ukrywa,jest podana nazwa ośrodka a w dobie internetu można sprawdzić jak wyglądają pokoje,jeśli ktoś ma ogromne wymagania niech dziecko wyśle na obóz za kilka tysięcy ,natomiast tu może pokoje są skromne ale przede wszystkim czyste i z łazienkami ,sporo dzieci jest tez niestety już zmanierowanych :/ ale na zdjęciach widać jak wyglada ośrodek i wiemy gdzie dzieci posyłamy ,kolejna sprawa jest tez to ze czasami dzieci maja konflikty między sobą i nie umieją się na kolonii odnaleźć i wtedy dzwonią do rodziców ze wszystko jest złe ,począwszy od ośrodka po jedzenie a nawet obrywa się wychowawcy bo dziecko jest sfrustrowane.Osobiscie Polecam wszystkim to biuro!!!! Agnieszka

Gość gosc

Niestety opinie sprawdzają się , koszmarne kolonie. Przeliczając ilość zajęć, kiepskie jedzenie koszt, wcale nie mały. Koszty dojazdu też olbrzymie. Właściciel prostak, totalny brak kultury, zero mądrych zajęć dla dzieci, atrakcją jest wyjście na kebab, bo dzieci po prostu są głodne. W dniu wyjazdu wcześnie rano opuszczają ośrodek, po czym koczują na dworcu.

Dziwne, że kuratorium na to pozwala, ale podejrzewam, że wolą milczeć, niż sie zaangażować

Gość Asiwa

Witam czytam te opinie i nie dowierzam czy naprawdę jest tak żle ? Wyjazd z tym organizatorem ''Mój Londyn'', czy to tylko opinie niektórych ludzi , czy jet ktoś zadowolony. Jak jest w Rowach? Asiwa