Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xirtpia

Mój chłopak przegina..

Polecane posty

Gość Xirtpia

Odkąd jestesmy razem czyli od 2 tyg po raz 5 usłyszałam od niego teksty typu "Moje koleżanki są zawiedzione że mam dziewczynę" "teraz zaczelo miom kolezankom zalezec" Do cholery co to ma być!

Gość Xirtpia
musze wam powiedziec ze okad cialgw pierdoli o swoich kolezankach to zniszczyl cos co mnie ciągneło do niego, za często gada o koleżankach ze są zawiedzione, zazdroosne... a o kolegach nic i to mnie odtrąciło od niego..:o

laska dopiero 2 tyg jesteście ze sobą... :P koleś palant, szukaj nowego :]

Gość vfdsa
to żałosne...olałam by go od razu...

Gość Xirtpia
wlasnie coś mnie przestalo do niego ciągnac chyba przez te częste gadanie o jakiś dziuniach :o i n mowi że specjalnie tak mowi zeby pokazac ze mu zalezy ze wybral mnie a nie inna :o załosne

Gość vfdsa
miało być: olałabym go od razu :-P

Gość Xirtpia
I jak mozna dziewczynie swojej powiedziec że przez nią jego kolezanki są zawiedzione ? :(

Gość Xirtpia
ja wiem że mu zalezy na mnie ale nie trawie jak on mogl takie coś zrobić ja jestem JA a nie jakieś dziunie.. :(:( ehh... Olałybyście...? Bo to na prawde jest powazny problem... :(

Gość zacznij mówić o kolegach
może to go "obudzi",albo znajdź innego

Gość Xirtpia
juz nie wiem co robic.. nie ciagnie mnie juz tak do niego...

Gość powiedz mu tak
powiedz mu prawdę,ze przez takie gadanie on cos niszczy. Ze na tobie nie robi to wrazenia. esli jemu tak zalezy na tych kolezankach to moze powinniscie zerwac, bo ty nie masz ochoty wysłuchiwac jego gadanie, tym bardziej,ze zamiast wzbudzic w tobie zazdrosc on niszczy miłosc

Gość Xirtpia
tez tak pomyslalam ze ja mu zejde z głowy wtedy te dziunie jego nie będa cierpieć :o chyba tak zrobie.. Albo mowil, ze moglby chodzic teraz na imprezy wyrywac laski ale ma mnie.. coś w tym stylu :o

Ten twój chlopak to taki troche doopek, niewyrobiony jeszcze i chyba nie wie, jak sie zwracac do dziewczyny. To tak jakbys Ty byla jakas kloda po jego nogami, przeszkoda w podrywaniu innych. Wez Ty lepiej kopnij go w zad i poszukaj jakiegos innego. Dopiero jestescie razem 2 tyg! Powinno byc romantycznie, z pasja i szalenstwem, spacery, pocalunki, motyle w brzuchu. A jak Ciebie juz do niego niezbyt ciagnie to ja tu nie widze przyszlosci. Sorry.

Gość Xirtpia
ja sie czuje teraz jak jakas kłoda powiedzialam mu o tym przeprosil mnie ale nie zmieniło mojego puczucia kłody..