Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca.....

kupuje samochod za 2 tygodnie i...............

Polecane posty

Gość szukajaca.....

hej. za 2 tyg chce kupic samochod i juz byłam pewna jaki chce jesli chodzi o silnik, ale po przeczytaniu jednego topiku juz kurde nie wiem :O poradzcie kotry silnik sie najzadziej psuje, nie patrze pod wzgledem kosztów ani czy szybko rusza, bede potrzebowala samochodu do czestej jazdy i czasem na dlugie trasy (miedzynarodowe) wiec ktory jest najmocnieszy (innych argumentów jak np chechłanie sie jakiegos silnika nie przyjmuje, bo mi chodzi tu tylko i wylacznie o wytrzymalosc) ?????

Gość sprecyzuj
sprecyzuj może o jaką markę Ci chodzi, bo inaczej się nie dowiesz ni hoooja :D:D

Gość szukajaca....
ale jakosc silnika nie zalezy chyba od marki samochodu

Gość sprecyzuj
ja myślę że to podstawa, ale jak chcesz to szukaj po silniku a nie po marce sam czyli myślisz że mercedes ma taki sam silnik jak tico????

Gość szukajaca....
A i jeszcze jedno - żeby z tyłu było dużo miejsca bo lubię baraszkować z przypadkowo poznanymi facetami :)

Gość sprecyzuj
proponuje autobus albo tira wtedy możesz nie tylko baraszkować ale i orgie odstawiać

Gość szukajaca....
wypierdalaj podszywaczu................... nie, nie mysle zeby merc mial ten sam silnik co tico... co to w ogole za głupi tekst.... nikt nie wie??? a tam to sie wypowiadaliscie jak pierdolnieci....:O

Gość szukajaca....
dobra widze ze na was nie zawsze mozna polegac, czyli jednak zostaje diesel (domyslam sie ze po tamtej klotni nikt sie nie chce przyznac), tez tak myslalam ze nie bede przeplacac na jakis psujący sie złom