Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Faceci o siebie nie dbają

Polecane posty

Patrzę na zdjęcia nowo poślubionych par w gazecie. Kobiety ładne, zadbane. A faceci w 80% paskudni, grubi, starzy, łysi albo w wielkimi zakolami po prostu knury . :O Konkluzja jasna: Bez względu jak facet jest paskudny i tak znajdzie sobie ładną żonę :P

Gość parole
Chuja prawda nie wszyscy!!!!!!!

Gość joozio
bo wiedza, ze dla tych kobiet nie wyglad tylko portfel najwazneijszy

jak to sie mówi, każda zmora znajdzie swego amatora ;) ale co do tego, że sa łysi, z zakolami - to nie do końca jest związane z tym, ze nie dbają o siebie, bo to kwestia uwarunkowań genetycznych i tyle

Ale dziwne jest to że wokół tyle przystojnych, szczupłych facetów. A Ci na fotach to paskudki :P

Gość joozio
to jest tak. ladna bierze brzydkiego aby ona byla boginia w zwiazku. i ona zawsze bedzie lepsza i stawiala warunki. tak samo faceci dlatego biora brzydsze

No niby tak. Tylko że brzydkich facetów z ładnymi kobietami jest 80%. A przystojnych z ładnymi 5%.

Gość joozio
ladny z ladnym bedzie wiecznie rywalizowac. ladny z brzydkim nie musi, kazdy zna swa role

Gość joozio
i jeszcze jeden powod. kobiety mysla, ze brzydki nie zdradzi. a to bzdura. co najwyzej mniejszy wybor bedzie mial i bral co popadnie.

A ja myślę że kobiety stawiają facetom mniejsze wymagania odnośnie wyglądu. Jak facet się roztyje to ona go nie rzuci bo przecież tyle już są ze sobą, kocha go... A w drugą stronę to nie działa. Jak dziewczyna przestanie o siebie dbać to facet uzna że już go nie kręci i zacznie szukać sobie innej.

Gość joozio
facetom alezy u kobiet na wygladzie i aby byla mila. kobietom - aby umial utrzymac dom, rodzine, umial zachowac sie w towarzystwie, umial pomoc w domu, naprawic samochod, byl wyluzowany, zabawny i chodzil w garniakach, pocieszal ja gdy jest zla i smutna, sam sie nie zloscil.. i dlatego juz przymykaja oko na wyglad

A faceci w 80% paskudni, grubi, starzy, łysi albo w wielkimi zakolami po prostu knury . Nie ma zakol :P :P ;) Prawie :P ;) jestem hot........ :P ;)